Інгредієнти:
- Білоголова капуста — 300 г
- Квашена капуста — 200 г
- Свинина (лопатка) — 500 г
- Бекон (підчеревина) — 150 г
- Ріпчаста цибуля — 100 г
- Морква — 50 г
- Болгарський перець — 50 г
- Часник — 2 зубки
- Соняшникова олія — 30 г
- Цукор — 1 чайна ложка
- Приправа «10 овочів» — 2 чайні ложки
- Свинину розрізати на пласт і злегка відбити. Натерти м’ясо щіпкою приправи «10 овочів».
- Цибулю й перець нарізати дрібними кубиками й викласти на свинину. Загорнути в рулет. Відтак рулет загорнути в бекон і зв’язати шворкою.
- Обсмажити рулет на олії з додаванням часнику до появи золотистої кірочки.
- Білоголову капусту й моркву нарізати дрібно соломкою і пасерувати на олії до напівготовності.
- Тільки-но капуста розм’якне, додати квашену капусту, 1 чайну ложку приправи «10 овочів» і цукор.
- Викласти капусту у форму, зверху покласти рулет і випікати в духовці за температури 160 градусів протягом 60 хвилин.
- Подаючи на стіл, зняти шворку й нарізати рулет кільцями.
М’ясний рулет з овочами - дуже європейська страва. Її подають у кожному ресторані та у кожній оселі. Українські господині не завжди зважуються на приготування рулету з м’яса. Ми розповімо, як перетворити звичайні продукти на справжній витвір кулінарного мистецтва й зробити це з легкістю і задоволенням. Використовуючи кілька видів м’яса, додаючи овочі та приправи, ви отримаєте ситну й смачну страву. Чудовий варіант для святкового столу! Бажаємо вам рішучості й натхнення!