Рецепти

Одеський форшмак — ТОРЧИН®

Одеський форшмак — ТОРЧИН®
10 хв
2

Інгредієнти:

  • Оселедець - 200 г
  • Яйце (відварене) — 3 шт.
  • Зелена цибуля — 20 г
  • Ріпчасту цибулю - 50 г
  • Майонез Торчин® «Делікатесний» — 3 ст. л.
  1. Нарізати всі інгредієнти однаковими шматочками, заправити майонезом Торчин® «Делікатесний», зверху присипати зеленню.

  2. Подавати з грінками. Смачного!

В Одесі жартують завжди й про все на світі. Єдиний виняток — форшмак. Коли його немає, за ним сумують, а коли є — всі зайняті, наминаючи його за обидві щоки. Оцініть наш рецепт — і спробуйте тільки сказати, що в тітки Цилі виходило краще.