Інгредієнти:
- куряче філе – 250 г;
- пекінська капуста – 100 г;
- огірок – 1 шт.;
- перець болгарський – 1 шт.;
- цибуля синя – 1 шт.;
- шампіньйони – 150 г;
- морква – 50 г;
- олія – 40 г;
Заправка:
- олія – 10 г;
- соєвий соус Торчин® «Класичний смак» – 50 г;
- гірчиця Торчин® «Лимонна» – 50 г;
- кунжут – 5 г.
Стір-фрай - традиційний для азійської кухні метод швидкого приготування. Таким чином, овочі та м'ясо набувають хрумкої скоринки зовні, зберігаючи при цьому всю свою соковитість всередині.
Спробуйте рецепт курки з овочами «Стір-фрай» - нашу кулінарну інтерпретацію у екзотичному кантонському стилі. Гриби, солодкий перець, цибуля, соєвий соус Торчин® «Класичний смак» та ніжне м'ясо курки - так багато різних інгредієнтів поєднуються у неймовірно ароматній та пряній композиції, а гірчиця Торчин® «Лимонна» надасть страві легкого пікантного смаку з лимонним відтінком.
- Всі овочі наріжте соломкою, а гриби тонкимі слайсами.
- Обсмажте куряче філе на великому вогні до готовності та зніміть його.
- В цю ж пательню налийте ще олію - обсмажте всі овочі одночасно на сильному вогні протягом 2 хвилин.
- До овочів додайте обсмажене куряче філе.
- Заправте соєвим соусом Торчин® «Класичний смак» та готуйте ще 1 хвилину.
- Потім додайте гірчицю Торчин® «Лимонна» та вимкніть плиту.
Подавайте страву стір-фрай, посипавши кунжутом. Смачного!
Варіанти приготування методом стір-фрай
Стір-фрай - це не лише смачний, але й швидкий спосіб приготування страви, який може бути легко адаптований до ваших смакових уподобань та наявних інгредієнтів. Варіанти стір-фрай можуть бути різноманітними, використовуючи різні види м'яса, риби, овочів та соусів. Ми підготували декілька варіантів для вас:
- Стір-фрай з лососем та брокколі:
Замаринуйте шматочки лосося у соусі Торчин® «Теріякі».
Обсмажте лосось на олії до готовності.
Додайте броколі та гриби, обсмажте все разом.
Подавайте з відвареним рисом.
- Стір-фрай з яловичиною та азійськими приправами:
Обсмажте тонко нарізану яловичину на пательні.
Додайте сік лайму, рибний соус та гострий соус.
Додайте нарізані овочі, які вам більше до смаку.
Подавайте з локшиною або рисом.