Рецепти

Стріт-фрай

Овочі з куркою Стір-Фрай
Овочі з куркою Стір-Фрай
Овочі з куркою Стір-Фрай
Овочі з куркою Стір-Фрай
Овочі з куркою Стір-Фрай
Овочі з куркою Стір-Фрай
Овочі з куркою Стір-Фрай
Овочі з куркою Стір-Фрай
prev
next
Овочі з куркою Стір-Фрай

Інгредієнти:

  • куряче філе – 250 г;
  • пекінська капуста – 100 г;
  • огірок – 1 шт.;
  • перець болгарський – 1 шт.;
  • цибуля синя – 1 шт.;
  • шампіньйони – 150 г;
  • морква – 50 г;
  • олія – 40 г;

Заправка:

  • олія – 10 г;
  • соєвий соус Торчин® «Класичний смак» – 50 г;
  • гірчиця Торчин® «Лимонна» – 50 г;
  • кунжут – 5 г.

Стір-фрай - традиційний для азійської кухні метод швидкого приготування. Таким чином, овочі та м'ясо набувають хрумкої скоринки зовні, зберігаючи при цьому всю свою соковитість всередині.

Спробуйте рецепт курки з овочами «Стір-фрай» - нашу кулінарну інтерпретацію у екзотичному кантонському стилі. Гриби, солодкий перець, цибуля, соєвий соус Торчин® «Класичний смак» та ніжне м'ясо курки - так багато різних інгредієнтів поєднуються у неймовірно ароматній та пряній композиції, а гірчиця Торчин® «Лимонна» надасть страві легкого пікантного смаку з лимонним відтінком.

  1. Всі овочі наріжте соломкою, а гриби тонкимі слайсами.
  2. Обсмажте куряче філе на великому вогні до готовності та зніміть його.
  3. В цю ж пательню налийте ще олію  -  обсмажте всі овочі одночасно на сильному вогні протягом 2 хвилин.
  4. До овочів додайте обсмажене куряче філе.
  5. Заправте соєвим соусом Торчин® «Класичний смак» та готуйте ще 1 хвилину.
  6. Потім додайте гірчицю Торчин® «Лимонна» та вимкніть плиту.

Подавайте страву стір-фрай, посипавши кунжутом. Смачного!

Варіанти приготування методом стір-фрай

Стір-фрай - це не лише смачний, але й швидкий спосіб приготування страви, який може бути легко адаптований до ваших смакових уподобань та наявних інгредієнтів. Варіанти стір-фрай можуть бути різноманітними, використовуючи різні види м'яса, риби, овочів та соусів. Ми підготували декілька варіантів для вас:

  1. Стір-фрай з лососем та брокколі:

Замаринуйте шматочки лосося у соусі Торчин® «Теріякі».

Обсмажте лосось на олії до готовності.

Додайте броколі та гриби, обсмажте все разом.

Подавайте з відвареним рисом.

  1. Стір-фрай з яловичиною та азійськими приправами:

Обсмажте тонко нарізану яловичину на пательні.

Додайте сік лайму, рибний соус та гострий соус.

Додайте нарізані овочі, які вам більше до смаку.

Подавайте з локшиною або рисом.

Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися