Рецепти

Овочі з куркою Стір-Фрай

Овочі з куркою Стір-Фрай
prev
next
Овочі з куркою Стір-Фрай
30 хв
2

Інгредієнти:

  • Куряче філе – 1 шт
  • Пекінська капуста – 100 гр
  • Огірок – 1 шт
  • Перець болгарський – 1 шт
  • Цибуля синя – 1 шт
  • Гриби шампіньйони – 150 гр
  • Морква – 50 гр
  • Олія – 40 гр
  • Заправка: Масло вершкове – 10 гр
  • Соєвий соус – 50 гр
  • Лимонна гірчиця з медом Торчин – 50 гр
  • Кунжут – 5 гр
  1. Підготувати всі необхідні інгредієнти.
  2. Всі овочі нарізати соломкою. Гриби пластинками.
  3. Обсмажити куряче філе до готовності та зняти його.
  4. На сильно розігріту пательню налити масло та розігріти його. Обсмажити всі овочі одночасно на сильному вогні протягом 2 хвилин.
  5. До овочів додати куряче філе.
  6. Додати соєвий соус та готувати ще 1 хвилину. Після додати гірчицю та вимкнути плиту.
  7. Подавати овочі посипавши кунжутом. Смачного!

Стір-фрай - традиційний для азійської кухні метод швидкого приготування продуктів. Таким чином, овочі та м'ясо набувають хрумкої скоринки, зберігаючи при цьому всю свою соковитість та користь. Спробуйте рецепт курки з овочами у кисло-солодкому соусі - нашу кулінарну інтерпретацію у екзотичному кантонському стилі. Гірчиця Торчин® “Лимонна” надасть страві легкого пікантного смаку з лимонним відтінком. Гриби, солодкий перець, цибуля, соєвий соус та ніжне м'ясо курки - так багато різних інгредієнтів поєднуються у неймовірно ароматній та пряній композиції.

Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися