Рецепти

Овочева лазанья

Овочева лазанья
100 хв
4

Інгредієнти:

  • Баклажан - 1 шт
  • Кабачки - 2 шт
  • Червона цибуля – 2 шт
  • Болгарський перець – 1 шт
  • Перець чилі – 2 шт
  • Помідори – 3 шт
  • Часник – 4 зубчики
  • Приправа 10 Овочів ® від Торчин ® - 2 ст.л.
  • Масло вершкове – 25 г
  • Молоко – 700 мл
  • Борошно – 3 ст.л.
  • Листи лазаньї – 200 г
  • Олія
  1. Розігрійте духовку до 200 градусів. Вимийте баклажан і кабачки, поріжте на кубики середнього розміру, приблизно 3х3 см та посипте приправою 10 Овочів ® від Торчин ®. Злегка підсмажте їх на пательні.
  2. Наріжте всі овочі невеликими кубиками. Злегка підрум`яньте цибулю, додайте помідори, болгарський перець та перець чилі. Додайте приправу 10 Овочів ® від Торчин ®.
  3. У невеликій каструлі розтопіть вершкове масло, додайте молоко, а потім поступово почніть додавати борошно, постійно помішуючи.Додайте дрібно нарізаний часник. Продовжуйте варити соус Бешамель на маленькому вогні протягом декількох хвилин.
  4. Викладіть кабачки та баклажани в глибоку форму для випічки. Полийте овочі 1/3 томатного соусу.
  5. Потім полийте ¼ соусу Бешамель. Тепер акуратно покладіть листи лазаньї.
  6. Повторіть ще раз шар овочів, томатного соусу і соусу Бешамель.
  7. Випікайте лазанью в духовці 40-45 хвилин. 8 Натріть на дрібній тертці сир. Смачного!

Овочева лазанья — це максимальна кількість овочів, трав і спецій в одній страві. Баклажан, кабачки, червона цибуля, болгарський перець, часник, помідори, перець чилі — і все це у поєднанні з приправою «10 овочів» від Торчин®. Вона містить шматочки сухих овочів, пахучу зелень та спеції й надає страві ще більш насиченого овочевого смаку та аромату. Лазанья без м’яса сподобається вегетаріанцям й тим, хто надає перевагу ситній та корисній їжі.