Рецепти

Овочеві оладки

Овочеві оладки
Овочеві оладки
Овочеві оладки
Овочеві оладки
Овочеві оладки
prev
next
Овочеві оладки
15 хв
2

Інгредієнти:

  • цукіні – 250 г;
  • цибуля ріпчаста – 100 г;
  • яйце куряче – 1 шт;
  • борошно пшеничне – 150 г;
  • рослинна олія – 20 г;
  • сир бринза – 50 г;
  • петрушка - 30 г;
  • мінеральна вода – 100 мл;
  • сода – 1/2 ч. л.;
  • приправа Торчин® «10 Овочів» – 1 ч. л.

Овочеві оладки - це чудовий спосіб насолодитися смачною та поживною стравою, повною свіжих овочів та ніжних текстур. На приготування потрібно не більше 15 хвилин.

Основні етапи приготування

Як приготувати овочеві оладки? Весь процес можна поділити на такі основні етапи:

  1. Сковороду поставте на вогонь і влийте в неї трохи олії.
  2. Цибулю наріжте на невеликі кубики і обсмажуйте до м'якості.
  3. Цукіні наріжте на кружечки завтовшки 1 см, а потім – на кубики.
  4. Додайте цукіні до цибулі та продовжуйте обсмажувати овочі.
  5. Шпинат помийте, висушіть та розірвіть на кілька частин.
  6. Сир бринзу подрібніть на дрібні кубики і змішайте зі шпинатом, додайте туди подрібнену петрушку.
  7. Овочі зі сковороди змішайте із сиром та шпинатом.
  8. Влийте воду та додайте одне яйце. Ретельно перемішайте всю суміш.
  9. Додайте приправу Торчин® «10 овочів», яка надасть страві цікавішого смаку та аромату.
  10. Всипте борошно і трохи соди. Ретельно змішайте суміш до однорідної консистенції.
  11. Сковороду змастіть олією і викладіть тісто, сформувавши обережні оладки.
  12. Готуйте оладки з 2-х сторін до золотистої скоринки.

Подавайте гарячими або охолодженими зі сметаною.

Смачного!

З вказаної кількості інгредієнтів у вас вийдуть смачні соковиті оладки на 2-х осіб.

Цікаві варіації овочевих оладок

Рецепт овочевих оладок може бути різним у кожної господині. Все тому, що страва дозволяє фантазувати та додавати улюблені продукти, створюючи цікаве поєднання смаків, текстур та ароматів. Ми підготували для вас ще кілька варіацій ситної овочевої закуски:

1. Овочеві оладки з морквою. Головна особливість страви в тому, що вона може бути солоною або солодкою. У другому випадку потрібно просто додати більше цукру, підкресливши природну насолоду моркви. Готуються оладки просто. Моркву натріть на великій тертці, додайте|добавляйте| яйця і борошно, всипте спеції. Обсмажуйте на середньому вогні із двох сторін до м'якості.

2. Овочеві оладки з цвітною капустою. Головні інгредієнти потрібно розділити на суцвіття та заздалегідь відварити. Після цього наріжте дрібно цвітну капусту, додайте яйця, борошно, сіль та перець. Ложкою виливайте тісто на розпечену сковороду і обсмажуйте оладки до готовності. При цьому страву не обов'язково готувати у великій кількості олії. Ви можете обсмажувати овочі на сухій сковороді або навіть випікати в духовці. Таким чином, зробите закуску менш калорійною.

Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися