Рецепти

Пармський пиріг із шинкою та грушею

Підготувати всі інгредієнти. Дріжджі розвести з цукром у теплій воді. Далі додати просіяне борошно й замісити тісто. Вимішувати 10 хвилин.
Обчистити груші, нарізати соломкою, обсмажити на сковороді з вершковим маслом, чилі, медом, сіллю, перцем. Остудити.
Готове тісто розкачати, викласти на натертий маслом пергамент, сформувати бортик.
На поверхні тіста рівномірно розподілити грушеву начинку, посипати тертим сиром. Поставити в тепле місце на 30 хвилин.
Для приготування заливки змішати йогурт, майонез, пармезан, гірчицю, сіль, перець.
Полити пиріг і розкласти скибочки шинки зверху.
Розігріти духовку до 200 градусів. Випікати 25—30 хвилин до золотаво-коричневого кольору. Смачного!
Пармський пиріг із шинкою та грушею
prev
next
Пармський пиріг із шинкою та грушею
90 хв
4-5

Інгредієнти:

  • Для тіста:
  • вода — 230 мл;
  • борошно — 600 г;
  • сіль — 10 г;
  • сухі дріжджі — 11 г;
  • цукор — 30 г.
  • Для начинки:
  • груша — 4 шт.;
  • вершкове масло — 2 ст. л.;
  • мелений чилі — 1 ч. ложка;
  • мед — 1 ч. л.;
  • твердий сир — 200 г;
  • сіль, перець — до смаку.
  • Для заливки:
  • йогурт (9%) — 500 мл;
  • майонез Торчин® «Делікатесний» — 300 мл;
  • сіль, перець — до смаку;
  • гірчиця Торчин® «Діжонська» — 10 г;
  • шинка — 250 г;
  • сир пармезан (твердий і сухий) — 50 г.
  1. Підготувати всі інгредієнти. Дріжджі розвести з цукром у теплій воді. Далі додати просіяне борошно й замісити тісто. Вимішувати 10 хвилин.

  2. Обчистити груші, нарізати соломкою, обсмажити на сковороді з вершковим маслом, чилі, медом, сіллю, перцем. Остудити.

  3. Готове тісто розкачати, викласти на натертий маслом пергамент, сформувати бортик.

  4. На поверхні тіста рівномірно розподілити грушеву начинку, посипати тертим сиром. Поставити в тепле місце на 30 хвилин.

  5. Для приготування заливки змішати йогурт, майонез, пармезан, гірчицю, сіль, перець.

  6. Полити пиріг і розкласти скибочки шинки зверху. Розігріти духовку до 200 градусів. Випікати 25—30 хвилин до золотаво-коричневого кольору.

  7. Смачного!

Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися