Рецепти

Паста по-тосканськи

Паста по-тосканськи
45 хв
2

Інгредієнти:

  • Овочевий бульйон
  • М'ясний фарш – 150 г
  • Макарони «мушлі» (великі) – 10 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 50 г
  • Кетчуп Торчин® «Лагідний» – 40 г
  • Часник – 5 г
  • Сир твердий – 50 г
  • Базилік, зелень
  • Сіль, перець
  1. Підготуйте всі необхідні інгридієнти.
  2. Нарізати цибулю та пасерувати до розм`якшення на пательні, додати фарш та обсмажити. В підсоленій воді відварити макарони до напівготовності. До фаршу додати зелень та часник.
  3. Додаємо кетчуп Торчин® "Лагідний" для насиченого томатного смаку з пряними спеціями.
  4. Фаршируємо мушлі та викладаємо на деко.
  5. Зверху посипаємо тертим сиром. Поливаємо овочевим бульйоном з сосусом Торчин® "Лагідний". Запікаємо 25 хвилин при 190 °С.
  6. Смачного!

Паста – страва, без якої італійці не уявляють свого життя, бо це смачно, корисно та ситно. Приготувати пасту буде легко, а кетчуп Торчин® «Лагідний» додасть томатного насиченого смаку вашій страві.