Рецепти

Паста по-тосканськи

Підготуйте всі необхідні інгридієнти.
Нарізати цибулю та пасерувати до розм`якшення на пательні, додати фарш та обсмажити. В підсоленій воді відварити макарони до напівготовності. До фаршу додати зелень та часник.
Додаємо кетчуп Торчин® "Лагідний" для насиченого томатного смаку з пряними спеціями.
Фаршируємо мушлі та викладаємо на деко.
Зверху посипаємо тертим сиром. Поливаємо овочевим бульйоном з сосусом Торчин® "Лагідний". Запікаємо 25 хвилин при 190 °С. Смачного!
Паста по-тосканськи
prev
next
Паста по-тосканськи
45 хв
2

Інгредієнти:

  • овочевий бульйон;
  • м'ясний фарш – 150 г;
  • макарони великі «мушлі» – 10 шт.;
  • цибуля ріпчаста – 1 шт.;
  • кетчуп Торчин® «Лагідний» – 40 г;
  • часник – 1 зубчик;
  • сир твердий – 50 г;
  • базилік, зелень;
  • сіль, перець – за смаком.

Паста по-тосканськи - відмінний варіант, якщо ви хочете розбавити повсякденність сімейних вечерь або чекаєте гостей. Приготування цього рецепту не забере багато часу, а готової страви вистачить на цілу родину.

  1. Наріжте цибулю та пасеруйте до прозорості на пательні, додайте фарш – обсмажте разом.
  2. У підсоленій воді відваріть макарони до напівготовності.
  3. До фаршу додайте зелень та часник.
  4. Заправте кетчупом Торчин® "Лагідний" для насиченого томатного смаку з пряними спеціями.
  5. Нафаршируйте мушлі і викладіть у форму.
  6. Зверху посипте тертим сиром.
  7. Змішайте овочевий бульйон із кетчупом Торчин® "Лагідний" і полийте нафаршеровані мушлі.
  8. Запікайте 25 хвилин при 190 °С.

Смачного!

Рекомендації приготувати пасти по-тосканськи

Тосканська кухня – досить проста у приготуванні. Її невід'ємна частина – якісні свіжі інгредієнти у поєднанні з різними видами пасти, також ви можете поексперементувати із начинками. Замінивши м’ясо на м’який сир, наприклад, із шпинатом або в’яленими томатами і додавши лосось, все одно готова страва вийде апетитною, а кетчуп Торчин "Лагідний" надасть їй насиченого томатого смаку.

 

Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися