Рецепти

Печений овочевий салат із яйцем пашот

Печений овочевий салат із яйцем пашот
20 хв
3

Інгредієнти:

  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.

  • Морква – 1 шт.

  • Гарбуз – 100 г

  • Картопля – 1 шт.

  • Селера корінь – 100 г

  • Яйце-пашот – 1 шт.

  • Зелень

  • Для заправки:

  • Майонез Торчин® «Європейський» – 3 ст. л.

  • Гірчиця з зернами – 2 ст. л.

  • Мед – 1 ч. л.

  • Сіль, перець

  1. Сирі овочі очистити від шкірок і нарізати кубиками. Покласти їх в посуд для запікання та змастити майонезом Торчин® «Європейський».
  2. Приготувати соус: змішати майонезом Торчин® «Європейський», гірчицю, мед, сіль та перець. Замаринувати овочі у соусі.
  3. Запікати під фольгою у духовці 15-20 хв при температурі 200° С.
  4. Подавати готовий салат із теплим яйцем-пашот і зеленню.

Такий салат може стати окрасою будь-якого обіду чи стравою для святкової вечері. Запікаючи овочі з майонезом Торчин® «Європейський», ви отримаєте ніжний смак і привабливу скоринку, а соус на основі майонезу Торчин® «Європейський» та гірчиця Торчин® «Американська» з додаванням меду наповнять страву яскравим ароматом та неповторним смаком. Прикрасьте ваш салат яйцем-пашот. Смачного!