Рецепти

Печений овочевий салат із яйцем пашот

Печений овочевий салат із яйцем пашот
Печений овочевий салат із яйцем пашот
Печений овочевий салат із яйцем пашот
Печений овочевий салат із яйцем пашот
Печений овочевий салат із яйцем пашот
prev
next
Печений овочевий салат із яйцем пашот

Інгредієнти:

  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.

  • Морква – 1 шт.

  • Гарбуз – 100 г

  • Картопля – 1 шт.

  • Селера корінь – 100 г

  • Яйце-пашот – 1 шт.

  • Зелень

  • Для заправки:

  • Майонез Торчин® «Європейський» – 3 ст. л.

  • Гірчиця з зернами – 2 ст. л.

  • Мед – 1 ч. л.

  • Сіль, перець

  1. Сирі овочі очистити від шкірок і нарізати кубиками. Покласти їх в посуд для запікання та змастити майонезом Торчин® «Європейський».
  2. Приготувати соус: змішати майонезом Торчин® «Європейський», гірчицю, мед, сіль та перець. Замаринувати овочі у соусі.
  3. Запікати під фольгою у духовці 15-20 хв при температурі 200° С.
  4. Подавати готовий салат із теплим яйцем-пашот і зеленню.

Такий салат може стати окрасою будь-якого обіду чи стравою для святкової вечері. Запікаючи овочі з майонезом Торчин® «Європейський», ви отримаєте ніжний смак і привабливу скоринку, а соус на основі майонезу Торчин® «Європейський» та гірчиця Торчин® «Американська» з додаванням меду наповнять страву яскравим ароматом та неповторним смаком. Прикрасьте ваш салат яйцем-пашот. Смачного!

Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися