Рецепти

Рагу з індички в томатному соусі

Рагу з індички в томатному соусі
prev
next
Рагу з індички в томатному соусі
30 хв
4

Інгредієнти:

  • Філе індички – 300 г
  • Баклажани – 300 г
  • Цибуля ріпчаста – 50 г
  • Кетчуп Торчин® «З паприкою» – 70 г
  • Перець болгарський – 150 г
  • Вино червоне – 60 г
  • Часник – 15 г
  • Сіль, цукор, перець
  • Зелень
  1. Всі інгредієнти нарізати кубиками.
  2. Обсмажити їх зі спеціями. Влити вино та трохи протушкувати до випаровування алкоголю.
  3. Додати кетчуп Торчин® «З паприкою» та дати потомитись хвилин 15 на невеликому вогні. При подачі посипати зеленню.

Рагу – страва, історію та походження якої досі не можуть визначити. Її готували з давніх часів практично в усіх кухнях світу. Спробуйте оригінальний рецепт від Торчин®: насичений томатно-овочевий смак кетчупу Торчин® «З паприкою» доповнить ніжне філе індички з овочами, а вино додасть страві пряний смак та аромат.

Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися