Рецепти
Равіолі
60 хв
2

Інгредієнти:

  • Приправа 10 Овочів ® від Торчин ® - 1 ст.л.

  • Приправа Торчин ® Весняна зелень ® - 1 ч.л.

  • Бринза – 250 г

  • Борошно – 500 г

  • Яйця – 5 шт

  • Оливкова олія – 2 ст.л.

  • Томати черрі – 6 шт.

  • Вершки – 100 мл

  • Сіль

  1. Насипаємо на суху поверхню борошно та сіль. Робимо з борошна гірку з невеликим заглибленням зверху і розбиваємо в нього яйця.
  2. Місимо тісто до однорідної консистенції.
  3. Загортаємо тісто в плівку та кладемо в холодильник на 30 хвилин.
  4. Посипте поверхню борошном, покладіть на неї тісто і тонко розкатайте качалкою. (3-4 мм).
  5. Для начинки змішати сир і приправу 10 Овочів ® від Торчин ®
  6. Обріжте краї тіста, щоб отримати чотирикутники.
  7. Покладіть в равіолі начинку
  8. На розпеченій сухій пательні підрум'янити томати, додати вершки, приправу «Весняна зелень» ® від Торчин ®, протомити 1 хвилину.
  9. Равіолі зварити у воді з додаванням приправи 10 Овочів ® від Торчин ® 3-4 хвилини
  10. Полити равіолі соусом.
  11. Смачного!

Равіолі — страва з тонкого тіста з різноманітними начинками. М’який сир у кумедних клаптиках з приправами Торчин® «Весняна зелень» і «10 овочів» — це вибухова комбінація смаків та ароматів. Сир чудово гармоніює з томатами, тому не забудьте доповнити равіолі вершковим соусом з кільцями помідорів. Додайте трохи приправи у киплячу воду перед відварюванням равіолі, це надасть готовій страві ще багатшого смаку.