Рецепти

Ріжки з сирною начинкою

Ріжки з сирною начинкою
25 хв
4

Інгредієнти:

  • Лаваш — 2 шт.
  • Яєчний жовток — 1 шт.
  • Варене яйце — 1 шт.
  • Кисломолочний сир — 200 г
  • Журавлина — 20 г
  • Кріп — 20 г
  • Майонез — 50 г
  • Приправа «10 овочів» — 1 чайна ложка
  1. Готування ріжків із лаваша: Лаваш нарізати трикутниками, краї змастити жовтком, згорнути в конус, покласти на деко й сушити в духовці за температури 180 градусів протягом 10 хвилин. Щоб конуси не розгорталися, треба покласти їх стиком донизу й притиснути ложкою.

  2. Готування страви:

  3. Кисломолочний сир змішати з майонезом, додати приправу, дрібно посічені яйце й кріп.

  4. Скачати кульки з сирно-яєчної маси й наповнити ними конуси.

  5. Прикрасити журавлиною, кропом і злегка посипати приправою.

Ріжки із сирною начинкою - це нова оригінальна подача звичних продуктів. Домашній сир із яйцем, кропом та майонезом можна не лише мазати на хліб. Сформуйте кульку й заповніть нею “стаканчик” - конус, який готується з лавашу всього за 10 хвилин. Ягідка журавлини й шіпка кропу для прикраси додадуть страві барв. Корисне морозиво готове. Хутчіш звіть дітлахів - вони мають першими спробувати такі неповторні й корисні ріжки!