Рецепти

Нарізаний курячий шніцель

Нарізаний курячий шніцель
prev
next
Нарізаний курячий шніцель
30 хв
2-3

Інгредієнти:

  • куряче стегно — 4 шт.;
  • майонез Торчин® «Європейський» — 2 ст. л.;
  • ріпчаста цибуля — ½ шт.;
  • сіль, перець — до смаку;
  • мелений кмин — щіпка;
  • куряче яйце — 2 шт.;
  • панірувальні сухарі — 100 г;
  • борошно — 3 ст. л.;
  • олія для смаження — 100 г.
  1. Підготувати всі потрібні інгредієнти.

  2. Куряче стегно відокремити від кістки й шкіри.

  3. Подрібнити разом із цибулею. Додати 1 ст. ложку майонезу, сіль, перець, кмин.

  4. Яйця збити з майонезом. На плівці сформувати з нарізаної маси круг завтовшки 1-2 см. Обкачати його в борошні. Потім — у яєчній суміші. Після цього — у сухарях.

  5. Сковороду нагріти, влити олію. Щойно олія нагріється, опустити шніцель. Смажити спочатку з одного боку 2-3 хвилини, потім з другого боку 3 хвилини.

  6. Діставши шніцель, покласти на тарілочку із серветкою, щоб увібралася зайва олія.

  7. Подавати цілим або нарізаним із соусом.

  8. Смачного!

Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися