Рецепти

Риба на овочевій подушці

Риба на овочевій подушці
30 хв
2

Інгредієнти:

  • Олія – 3 ст.л.

  • Часник – 1 зубчик

  • Гірчиця – 2 ст.л.

  • Приправа 10 Овочів ® від Торчин ® - 1 ч.л.

  • Маслини без кісточок – 6 шт

  • Філе білої риби – 300 г

  • Помідори черрі – 6 шт

  • Зелена стручкова квасоля – 80 г

  • Цибуля – ¼ головки

  1. Розігрійте духовку до 120 градусів.
  2. У мисці змішайте масло, подрібнений часник, дрібно нарізані маслини, приправу 10 Овочів ® від Торчин ®, гірчицю.
  3. Візьміть 2 листи фольги на кожен викладіть по половині зеленої квасолі, попередньо зрізавши кінчики, і розрізані навпіл черрі.
  4. На овочі зверху покладіть по шматку риби і збризніть приготовленою заправкою. Зверху викладіть нарізану тонкими кільцями цибулю.
  5. Щільно загорніть фольгу і покладіть на деко. Відправляйте у духовку.
  6. Акуратно відкрийте фольгу і перекладіть рибу та овочі на тарілки. Смачного!

Риба на овочевій подушці — вишукана страва середземноморської кухні. Чорні оливки, соковиті помідори чері та зелена стручкова квасоля надають страві яскравих барв, тонкого смаку та аромату. Гірчиця і приправа Торчин® «10 овочів» роблять філе риби більш ніжним, запашним і духмяним. Запікайте рибу у духовці — це збереже максимум поживних речовин і вітамінів. Рецепт сподобається тим, хто слідкує за фігурою та веде здоровий спосіб життя.