Рецепти

Салат Апельсинова долька

Салат Апельсиновая долька
Апельсиновая долька салат
Апельсиновая долька салат
Грибной салат
Salat_Apelsinova_dolka
prev
next
Salat_Apelsinova_dolka

Інгредієнти:

  • Філе куряче — 1 шт.
  • Печериці — 300 г
  • Морква — 3 шт. (середні)
  • Сир твердий — 150 г
  • Яйця — 4-5 шт.
  • Майонез Торчин® Делікатесний

Покроковий рецепт салату "Апельсинова долька"

Якщо вам хочеться здивувати гостей стравою з яскравим зовнішнім виглядом – салат апельсинова долька правильний вибір. При цьому салат не потребує дорогих та екзотичних інгредієнтів. Приготувати салат ви зможете згідно з нашим рецептом:

  1. Підготовимо всі інгредієнти. Підсмажуємо печериці на сухій сковороді. Відварюємо моркву. Також круто відварюємо яйця.
  2. Філе курки необхідно запекти. Запікаємо в духовці близько 20 хвилин при температурі 180С. Готове філе повинно охолонути, після цього його необхідно дрібно нарізати.
  3. Відокремити у варених яйцях білок та жовток. Жовток натираємо на тертці до нього додаємо натертий твердий сир. Перемішуємо жовток та сир.
  4. Окремо натираємо білок та моркву. Змішувати їх один з одним не треба, вони нам знадобляться для прикраси верхнього шару.Салат Апельсиновая долька

     

  5. Тепер, коли всі інгредієнти готові, приступаємо до викладання шарів салату. Перший шар – це смажені гриби. Другий – дрібно нарізане куряче філе. Куряче філе зверху змащуємо майонезом. Третій шар – твердий сир із жовтками. Поверх цього шару наносимо майонез. Також майонез наносимо з боків.Салат Апельсиновая долька

     

  6. Прикрашаємо салат з боків морквою, а зверху – яєчним білком. Також зверху викладаємо моркву у формі однакових трикутних сегментів. Салат готовий.

Салат Апельсинова часточка відноситься до салатів у слоях, які рекомендують настояти перед подачею, для цього необхідно залишити його в холодильнику на кілька годин.

Які інгредієнти можна додати або замінити в салаті Апельсинова долька

Якщо ви хочете зробити салат більш поживним - додайте першим шаром відварену натерту картоплю або відварний рис. Для тих, хто не хоче робити салат з м'ясом – ви можете замінити його на консервований тунець. Любете гостроту – спробуйте додати корейську моркву. Подобається експериментувати - спробуйте замінити твердий сир на плавлений, додати варену кукурудзу, як проміжний шар, курку замініть на крабові палички.

Насправді, якщо пошукати в інтернеті, які існують варіанти салату Апельсинова долька, ви зможете переконатися, що замінити можна практично будь-який шар та будь-який інгредієнт, крім двох – майонез та гриби. Ці два інгредієнти незмінна складова цього салату. Інші шари можуть бути замінені на ваш смак. Експериментуйте та знайдіть своє улюблене поєднання інгредієнтів і обов'язково поділитися з нами вашим улюбленим рецептом апельсинової дольки.

Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися