Рецепти

Салат Апельсинова долька (Грибний/Грибна галявина)

Апельсиновая долька салат
45 хв
6

Інгредієнти:

  • Філе куряче — 1 шт.
  • Печериці — 300 г
  • Морква — 3 шт. (середні)
  • Сир твердий — 150 г
  • Яйця — 4-5 шт.
  • Майонез Торчин® Делікатесний

Для прикраси салату як Грибна Галявина потрібен кріп і консервовані опеньки.

Для прикраси салату як Апельсинова Долька потрібен натертий білок яйця та натерта морква.

Етапи приготування:

  1. Моркву відварити до готовності, яйця відварити вкруту.
  2. Філе помити, висушити і запекти в духовці 180 град 20 хвилин, остудити і порізати маленькими шматочками. Гриби підсмажити на сухій пательні.
  3. Твердий сир і жовтки яєць натерти і змішати
  4. Білок і моркву натерти окремо дрібноСалат Апельсиновая долька

     

  5. Викладаємо салат шарами: -Смажені гриби з морквою - Майонез - Куряче філе -Майонез - Твердий сир з жовтками - Майонез. Останній шар майонезу наносимо зверху та по боках, рівномірно розподілити та придати салату округлу форму. Для рівномірного нанесення рекомендуємо використовувати силіконову лопатку або широкий ніж.Салат Апельсиновая долька

     

  6. Прикрасити можливо двома способами: - Грибна Галявина - по боках прикрашаємо мілко нарізаним кропом і зверху викласти мариновані опеньки. - Апельсинова Долька – зверху викласти натертий білок і по-боках викладаємо шар з моркви. Для прикраси у вигляді апельсинової дольки зверху на яйце викладаємо морку у формі однакових трикутних сегментів.