Інгредієнти:
- майонез Торчин® «Делікатесний» — 100 г;
- соєвий соус — 20 мл;
- кунжут — 10 г;
- кріп — 5 г;
- чилі — щіпка;
- часник — 2 зубки;
- помідор — 1 шт.;
- гранатові зерна — 40 г;
- листки салату — 30 г;
- свіжі огірки — 3 шт.
- Підготуйте всі потрібні інгредієнти.
- Обсмажте кунжут до золотавого кольору. Перетріть у ступці кунжут із часником і чилі, кропом.
- Додайте майонез і соєвий соус. Змішайте.
- Огірки трохи відбийте ножем або краще дерев’яним предметом (качалкою).
- Наріжте огірки по діагоналі. Помідори наріжте часточками.
- Заправте овочі, виклавши їх на листки салату й посипавши гранатовими зернами.
- Смачного!