Рецепти

Салат Цезар із кальмаром

Салат "Цезар" із кальмаром
30 хв
4

Інгредієнти:

  • Листя салату – 50 г

  • Сухарики – 10 г

  • Томати – 1 шт.

  • Сир Пармезан – 10 г

  • Кальмар – 100 г

  • Груша – 100 г

  • Для заправки:

  • Майонез Торчин® «Європейський» – 2 ст. л.

  • Гірчиця – 1 ч. л.

  • Хрін білий – 1 ч. л.

  • Мед – 10 г

  • Сіль, перець

  1. Філе кальмара та грушу очистити, поперчити, посолити та підсмажити до готовності.
  2. Пармезан, томат, куряче філе та шинку нарізати пластинками.
  3. Для приготування заправки змішати майонез Торчин® «Європейський», гірчицю, білий хрін і мед.
  4. Нарвати листя салату, всі інгредієнти змішати, заправити та викласти гіркою.
  5. Прикрасити кубиками грінок і пір'ям цибулі-шнітт.

Варіацій цього відомого салату не злічити. Але ми пропонуємо свій рецепт, спробуйте та оцініть! Обіцяємо, що поєднання кальмару, груші та пармезану під соусом із майонезу Торчин® «Європейський» з додаванням гірчиці, хріну та меду нікого не залишить байдужим!