Рецепти

Салат Цезар із кальмаром

Салат "Цезар" із кальмаром
Салат "Цезар" із кальмаром
Салат "Цезар" із кальмаром
Салат "Цезар" із кальмаром
Салат "Цезар" із кальмаром
prev
next
Салат "Цезар" із кальмаром

Інгредієнти:

  • Листя салату – 50 г

  • Сухарики – 10 г

  • Томати – 1 шт.

  • Сир Пармезан – 10 г

  • Кальмар – 100 г

  • Груша – 100 г

  • Для заправки:

  • Майонез Торчин® «Європейський» – 2 ст. л.

  • Гірчиця – 1 ч. л.

  • Хрін білий – 1 ч. л.

  • Мед – 10 г

  • Сіль, перець

  1. Філе кальмара та грушу очистити, поперчити, посолити та підсмажити до готовності.
  2. Пармезан, томат, куряче філе та шинку нарізати пластинками.
  3. Для приготування заправки змішати майонез Торчин® «Європейський», гірчицю, білий хрін і мед.
  4. Нарвати листя салату, всі інгредієнти змішати, заправити та викласти гіркою.
  5. Прикрасити кубиками грінок і пір'ям цибулі-шнітт.

Варіацій цього відомого салату не злічити. Але ми пропонуємо свій рецепт, спробуйте та оцініть! Обіцяємо, що поєднання кальмару, груші та пармезану під соусом із майонезу Торчин® «Європейський» з додаванням гірчиці, хріну та меду нікого не залишить байдужим!

Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися