Рецепти

Салат із кульбаби

Салат з кульбаби
20 хв
4

Інгредієнти:

  • листя кульбаби – 500 г;
  • кольорова редиска - 2 пучки; 
  • яйця - 2 шт.;
  • стручковий молодий горох - 25 г;
  • цільнозерновий хліб - 1-2 скибочки;
  • бекон - 50 г;
  • майонез Торчин® Домашній;
  • олія для смаження.

Готуємо салат з кульбаби та овочів

Новий модний інгредієнт суперфуду, добре відомий всім нам з дитинства - це кульбаба. Виявляється, це не тільки ніжні та красиві квіти, які можна знайти майже скрізь, але й корисний смачний інгредієнт для салатів та інших страв. Спробуйте наш новий салат з кульбаби і відкрийте для себе надзвичайний смак овочевого салату, який можна приготувати як з листям так і з квітами кульбаби.

  1. Відварити яйця 10 хв., очистити і нарізати їх на четвертинки.
  2. Редис нарізати кільцями або невеликими шматочками.
  3. Хліб нарізати кубиками та обсмажити на сковороді з олією до золотистого кольору.
  4. Окремо обсмажте скибочки бекону до хрусткого стану.
  5. Листя кульбаби вимити та висушити. Змішати листя з усіма підготовленими інгредієнтами і додати в якості заправки майонез Торчин® Домашній.