Рецепти

Салат із кабачків з кетчупом Торчин® «Чилі»

salat-s-kabachkov-s-ketchupom-torchin-chili
30 хв
1

Інгредієнти:

  • Цибуля напівкільцями – 1 кг
  • Морква соломкою – 1 кг
  • Оцет – 1 склянка
  • Сіль – 150 гр
  • Цукор – 1 склянка
  • Кетчуп Торчин® «Чилі» – 450 мл
  1. Наливаємо олію в сковороду, додаємо 5 зубчиків часнику, далі: - цибулі напівкільцями – 1 кг - морква соломкою – 1 кг - оцет – 1 склянка - сіль – 150 гр - цукор – 1 склянка - кетчуп Торчин® «Чилі» – 450 мл
  2. Все це тушимо 10-15 хв. Нарізаємо кабачки соломкою – 6 кг. Додаємо до готової суміші у сковороді.
  3. Розкладаємо у пастеризовані банки та закручуємо.