Рецепти

Салат з консервованим м'ясом

Салат з консервованим м'ясом
25 хв
2

Інгредієнти:

  • майонез Торчин® «Європейський» — 2 ст. л.;
  • тушкована яловичина — 160 г;
  • куряче яйце — 2 шт.;
  • стебло селери — 70 г;
  • солоний огірок — 80 г;
  • помідор — 150 г;
  • паприка — щіпка;
  • житні грінки — 30 г;
  • карі — щіпка;
  • сіль, перець — до смаку;
  • лимон (фреш) — 1 ч. л.;
  • зелень — 10 г.
  1. Підготуйте всі потрібні інгредієнти.
  2. Помідор бланшувати. Куряче яйце зварити круто.
  3. Нарізати кубиками селеру, солоний огірок, м’якуш помідора, варене яйце, м’ясо.
  4. Майонез змішати з паприкою, карі, лимонним фрешем, сіллю, перцем.
  5. Усі інгредієнти перекласти шарами, змазавши майонезом, у такій послідовності: м’ясо, огірок, яйце, помідор, селера, сухарики. На верхній шар посипати грінки й зелень. Дати постояти кілька годин у холодильнику, накривши плівкою, подавати, зверху виклавши зелень або салат.
  6. Смачного!