Рецепти

Салат з руколою та яйцем пашот

Салат з руколою та яйцем пашот
30 хв
2

Інгредієнти:

  • Руккола – 100г

  • Помідори черрі – 4 шт

  • Приправа 10 Овочів ® від Торчин ® - 1 ч.л.

  • Брюсельська капуста – 12 шт

  • Яйце пашот - 1 шт

  • Олія оливкова – 2 ст.л.

  • Сік половини лимона

  1. Нарізати рукколу та помідори черрі
  2. Зварити капусту до готовності.
  3. Варити пашот протягом 3 хвилин.
  4. Посипати приправою 10 Овочів ® від Торчин ®.
  5. Змішати інгредієнти, заправити олією та лимонним соком.
  6. Зверху викласти пашот, злегка його проколовши. Смачного!

Приготуйте салат з руколою та яйцем пашот — зірками французької кухні! Свіжа зелень у дуеті з соковитими томатами, заправлена оливковою олією з приправою Торчин® «10 овочів», — усе це створить атмосферу літа на вашому столі. Останній штрих — яйце пашот: м’який кремоподібний жовток у тендітних пелюстках білка. Цікаве поєднання інгредієнтів і легкість приготування — створювати нові оригінальні й корисні страви так просто!