Рецепти

Гратен селеровий з горіхами

Гратен селеровий з горіхами
90 хв
4

Інгредієнти:

  • майонезний соус Торчин® «З часником» — 200 г;
  • корінь селери — 500 г;
  • арахіс — 100 г;
  • чебрець — 1 ч. л.;
  • сіль, перець — до смаку;
  • сир пармезан (сухий твердий) — 100 г;
  • цукор — 1 ст. л.
  1. Підготувати всі потрібні інгредієнти. Корінь селери обчистити й нарізати скибочками завтовшки 5 мм. Потім посолити, поперчити, посипати чебрецем, цукром, намазати майонезом і сиром.

  2. Викласти у форму для запікання, посипати товченим арахісом. Накрити фольгою, щільно закрити. І запікати 40 хвилин за температури 180 градусів. Після цього, знявши фольгу, ще запікати 15—25 хвилин до утворення рум’яної шкірочки.

  3. Смачного!