Рецепти

Сендвіч із моцарелою або курячою грудинкою та гірчично-медовим соусом

Сендвіч із моцарелою або курячою грудинкою та гірчично-медовим соусом
prev
next
Сендвіч із моцарелою або курячою грудинкою та гірчично-медовим соусом
15 хв
3

Інгредієнти:

  • Тостовий хліб — 6 шт.
  • Моцарела — 240 г
  • Куряча грудинка — 300 г
  • Сіль, перець — до смаку
  • Помідор (великий) — 1 шт.
  • Листя базиліку — 10 г
  • Соняшникова олія — 15 г
  • Соус:
  • Гірчиця «Американська» від Торчин® — 60 г
  • Гірчиця «Баварська» від Торчин® — 60 г
  • Лимонний фреш — 10 г
  • Оливкова олія — 60 г
  • Мед — 100 г
  • Сіль — 4 г
  1. Тостовий хліб трохи підсмажте. Помідор і сир наріжте кружальцями.

  2. Курку обсмажте на сковороді в солі й перці на соняшниковій олії.

  3. Приготуйте соус, змішавши гірчицю, лимонний фреш, оливкову олію, мед і сіль.

  4. Складіть сендвічі:

  5. - змастивши шматки хліба соусом і виклавши між ними помідори, моцарелу та листя базиліку;

  6. - змастивши шматки хліба соусом і виклавши між ними помідори, курячу грудинку та листя базиліку.

Легкий, апетитний сендвіч із моцарелою або курячою грудинкою — ідеальний варіант для смачної перекуски або пікніка в італійському стилі. Головною родзинкою є гірчично-медовий соус на основі пряної гірчиці «Американської» від Торчин®. Вона надасть сендвічу особливої солодкувато-пряної нотки. Смачного!

Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися