Рецепти

Скрембл із сиром та бананом

Скрембл із сиром та бананом
10 хв
2

Незвичайний солодкий скрембл на сніданок: інгредієнти

Розібравшись із тим, як приготувати скрембл із солоними інгредієнтами, чому б не поекспериментувати й не перетворити страву в солодкий сніданок? Тим більше, що процес максимально простий, а результат виходить не тільки смачним, але й досить ситний, такий, що ви зможете почати новий день без почуття голоду.

Для солодкого омлету підготуйте такі обов’язкові інгредієнти:

  • куряче яйце — 2 штуки;
  • майонез Торчин «Європейський» — 1 столова ложка;
  • банан — ½ шт.;
  • сир нежирний — 40 г;
  • вершкове масло — 1 столова ложка;
  • сіль, цукор — на свій смак.

З такої кількості інгредієнтів у вас вийде оригінальний скрембл для 2-х людей.

Етапи приготування скрембла

Усі інгредієнти зібрані, значить настав час дізнатися, як готувати скрембл. Тут усе дуже просто — процес приготування можна розбити на 5 простих етапів:

  1. Яйця збийте віночком із майонезом Торчин «Європейський». Саме він відповідає за м’якість скрембла й надає страві особливий пікантний смак. Додайте в миску трохи солі й цукру, ретельно все перемішайте.
  2. Розтопіть на сковороді шматочок вершкового масла і вилийте туди яєчну суміш. Готуйте скрембл, періодично помішуючи його основу.
  3. Поки яйця готуються, наріжте банан і додайте його в сковорідку. Туди всипте нежирний сир. Ще раз добре все перемішайте і знімайте з вогню.
  4. Щоб банан став більш м’яким, а сам скрембл — ніжним, дайте йому настоятися 3–5 хвилин.
  5. Подавайте страву просто на тарілці або на підсмаженому тості, прикрасивши ягодами, медом або кленовим сиропом.

Готується солодкий скрембл усього за 10 хвилин без зайвих зусиль. Ви можете експериментувати з будь-якою начинкою до яєчної основи, і кожного разу отримувати смачний сніданок для всієї родини. Така страва додасть сили на початку нового дня й наситить організм надовго.

Скрэмбл с творогом

Цікаві варіації скребла

Немає жодного універсального рецепта, як приготувати скрембл. Єдиний незмінний етап: збити яйця і смажити їх, постійно помішуючи лопаткою. А ось начинку можна додавати ту, яка вам сподобається:

  1. Скрембл з овочами. Для нього знадобляться будь-які овочі, які лежать у вас у холодильнику: перець, помідори, кабачок, баклажан, гарбуз і т. д. Їх необхідно порізати на дрібні шматочки й обсмажити до готовності. На останньому етапі вливається яєчно-молочна суміш і спеції. 3–4 хвилини — і скрембл готовий.
  2. Скрембл із сиром і зеленню. Дуже ніжна страва, що тягнеться, яка є досить калорійною та ідеально підходить для сніданку. Крім яєць і вершкового масла, у неї також входять 30–50 г вашого улюбленого твердого сиру і трохи рубаної зелені. Сир натирають на терці та додається в яєчну суміш у процесі обсмажування. страва виходить дуже вершковою і ніжною, подається як самостійний сніданок або на тості.

Скрембл

Скрембл — це більш простий і швидкий варіант омлету, який у багатьох країнах вважається класичним і найпопулярнішим сніданком. У наших широтах страва відома ще як яєчня-бовтуха. Головна особливість такого сніданку в тому, що приготувати скрембл можна всього за 5–10 хвилин, поєднуючи яйця з тим набором продуктів, який знайдеться у вас у холодильнику.

Сьогодні господині готують різні види скремблів: овочеві, рибні або м’ясні, солодкі або солоні. Секрет страви криється в додаванні невеликого шматочка вершкового масла, який відповідає за ніжну текстуру, використанні свіжих яєць і підборі продуктів, що гармонійно поєднуються між собою.

Ми підготували для вас кілька звичних варіантів страви, а також готові розповісти, як готувати більш оригінальний солодкий скрембл із бананом.