Рецепти

Скрембл із сиром та бананом

Скрембл із сиром та бананом
Скрембл із сиром та бананом
Скрембл із сиром та бананом
prev
next
Скрембл із сиром та бананом

Інгредієнти:

  • яйця — 2 шт.;
  • майонез Торчин® «Європейський» — 20 г;
  • банан — ½ шт.;
  • домашній сир — 40 г;
  • вершкове масло — 20 г;
  • сіль, цукор — за смаком.

Навчившись готувати класичний скрембл, чому б не поекспериментувати й не перетворити його в солодкий сніданок? Тим більше, що процес максимально простий, а результат виходить цікавий і смачний.

З такої кількості інгредієнтів у вас вийде оригінальний скрембл на 2 особи .

  1. Яйця збийте вінчиком із майонезом Торчин® «Європейський». Саме він відповідає за м’якість скрембла й надає особливий пікантний смак.
  2. Додайте трохи солі й цукру, ретельно все перемішайте.
  3. Розтопіть на пательні шматочок вершкового масла і вилийте туди яєчну суміш.
  4. Готуйте скрембл на повільному вогні, постійно помішуючи.
  5. Поки яйця готуються, наріжте банан і додайте його до скремблу.
  6. Туди всипте домашній сир. Ще раз добре все перемішайте і знімайте з вогню.
  7. Щоб банан став більш м’яким, а сам скрембл — ніжним, дайте йому настоятися 3–5 хвилин.
  8. Подавайте просто на тарілці або на підсмаженому тості, прикрасивши ягодами, медом або кленовим сиропом.

Цікаві варіації скрембла

Класичний скрембл можна урізноманітнити, додавши начинку, яка вам подобається:

  • Скрембл з овочами. Для цього знадобляться будь-які овочі, які знайдете у холодильнику: перець, помідори, кабачок, баклажан, гарбуз і т. д. Їх необхідно порізати на дрібні шматочки й обсмажити до готовності. На останньому етапі влийте яєчно-молочну суміш і додайте спеції. 3–4 хвилини — і скрембл готовий.
  • Скрембл із сиром і зеленню. Дуже ніжна страва, що тягнеться -  ідеально підходить для сніданку. Крім яєць і вершкового масла, у неї також входять 30–50 г вашого улюбленого твердого сиру і трохи рубленої зелені. Сир натирають на терці та додають в яєчну суміш у процесі обсмажування. Страва виходить дуже вершковою і ніжною, подається як самостійний сніданок або на тості.
Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися