Рецепти

Соус із кульбаби

соус із кульбаби
30 хв
4

Інгредієнти:

  • петрушка - 1 пучок;
  • цибуля зелена - 1 пучок
  • кріп - 1 пучок
  • крес-салат - 1 пучок
  • листя кульбаби - 200 г;
  • листя щавлю - 50 г;
  • салат - 175 г;
  • цибуля ріпчата - 50 г;
  • яйця - 3 шт.;
  • соняшникова олія - 1 ст. ложка;
  • майонез Торчин® Делікатесний - 600 г;
  • молоко 1,5% жирності - 200 г;
  • винний оцет - 1 ст. ложка;
  • гірчиця Торчин® Американська - 1 ст. ложка.

Готуємо оригінальний соус з кульбаби

  1. Ретельно промийте, обсушіть і подрібніть петрушку, зелену цибулю, кріп, крес-салата та листя кульбаби. Листя щавлю і листя салату очистити, помити, обсушити і нарізати тонкими смужками.
  2. Очистіть і наріжте кубиками цибулю. Яйця зварити круто, очистити і нарізати кубиками. 
  3. Добре змішайте яйця з чистою соняшниковою олією. Майонез Торчин® Делікатесний змішайте з молоком до однорідної консистенції.
  4. Додайте підготовлену зелень, смужки щавлю та салату і цибулю.
  5. Додайте винний оцет і гірчицю Торчин® Американська. Добре перемішайти, накрийти кришкою і залиште в прохолодному місці на 1-2 години. Подавайте цей соус до відвареної картоплі, відвареної яловичини та риби.