Рецепти

Соус із сухофруктів

Соус із сухофруктів
30 хв
1

Інгредієнти:

  • гаряча вода — 100 мл;
  • сушені груші — 20 г;
  • сушені яблука — 25 г;
  • курага — 30 г;
  • сіль — щіпка;
  • яблучний оцет — 10 г;
  • гірчиця Торчин® «Американська» — 20 г;
  • майонез Торчин® «Європейський» — 100 г.
  1. Підготувати всі потрібні інгредієнти.
  2. Залити гарячою водою сухофрукти й залишити на 20 хвилин.

  3. Подрібнити фрукти разом з водою в блендері й перетерти через сито.

  4. Додати інші інгредієнти й змішати до однорідної маси.

  5. Подавайте соус із сухофруктів до улюблених страв.