Рецепти

Паста з томатним соусом

Підготувати всі інгредієнти.
На олії підсмажити розчавлений часник і зняти пательню з вогню.
Підсмажити ріпчасту цибулю, нарізану дрібними кубиками, до м’якості. Додати селеру, нарізану кубиками, квасолю, кукурудзу, томати й готувати 3 хвилини. Потім додати кетчуп, спеції та прянощі.
У тарілку виливаємо соус із овочами, а в центр — гніздо локшини. Прикрашаємо зеленню (найкращий варіант — зелений базилік). Смачного!
Спагеті в томатному соусі з овочами й прянощами
prev
next
Спагеті в томатному соусі з овочами й прянощами
30 хв
1

Інгредієнти:

• спагеті - 200 г;

• стручкова квасоля – 80 г;

• кукурудза – 40 г;

• стебло селери - 100 г;

• цибуля ріпчаста - 1 шт.;

• помідори чері – 2 шт.;

• кетчуп Торчин® "Лагідний" - 120 г;

• чебрець - 2 г;

• базилік – 2 г;

• орегано - 2 г;

• часник – 2 зубки;

• чилі – 1 щіпка;

• сир пармезан;

• сіль, перець – за смаком;

• рослинна олія – 15 мл.

Паста з томатним соусом – це традиційна італійська страва, яку готують в кожній італійській родині. Існує безліч рецептів її  приготування, адже, як і будь-яка характерна для певної кухні світу страва, кожною людиною готується по-своєму. Паста з томатним соусом готується дуже швидко і легко - поки варяться спагеті можна приготувати соус.

1. Почнемо приготування зі спагеті. Поставте на плиту каструлю із водою. Коли вона закипить, додайте невелику кількість солі і трохи олії – так спагеті не злипнуться під час варіння. Відварити спагеті потрібно до стану "аль денте", після чого відкинути на друшляк і додати в соус.

2. Далі потрібно підготувати овочі: цибулю і селеру очистити і нарізати дрібним кубиком, часник нарізати дрібно.

3. На розігріту пательню влити рослинну олію і обсмажити спочатку часник,  потім додати цибулю і селеру - готувати поки овочі стануть прозорими.

4. Далі додаємо стручкову квасолю, кукурудзу, цілі томати черрі – ретельно перемішати і готувати 3 хвилини на середньому вогні.

5. Паста з томатним соусом вийде не такою приголомшливою без головної родзинки – кетчупу Торчин® «Лагідний». Заправте ним овочі в пательні та додайте спеції: сіль, орегано, мелений перець чилі та гілочку чебрецю – потушкуйте ще 2 хвилини, щоб з’єдналися всі аромати і смаки. Томатний соус готовий!

6. Готові спагеті змішайте з томатним соусом, розкладіть пасту по тарілках, зверху притрусіть натертим пармезаном за смаком і прикрасьте свіжими зеленими листочками базиліку. Подавайте одразу!

З Торчин дуже легко і швидко можна приготувати італийську страву на своїй кухні!

Спагеті з томатним соусом за рецептом Торчин®

Приготувати спагеті з томатним соусом по-новому дуже просто разом із крапелькою магії від Торчин. Додавати в пасту можна будь-що, але ми пропонуємо вам приголомшливий збалансований рецепт, де кожен інгредієнт на своєму місці. Приготування спагеті з томатним соусом забирає у вас лише півгодини, а результат виходить просто дивовижним!

Кетчуп Торчин® «Лагідний» — це те, завдяки чому паста у томатному соусі заграє новими відтінками смаку. Він відмінно підходить до овочів: цибулі, селери, стручкової квасолі та кукурудзи і разом із помідорами черрі ще більше насичує соус томатним смаком .

Паста в томатному соусі від Торчин® є відмінним варіантом для тих, хто не їсть м'ясо чи поститься. Ну а якщо ви любите м'ясо, додайте у страву хрумкий бекон – просто обсмажте скибочки бекону на сухій сковороді, поки з них не витопитиься жир, перекладіть їх на серветку, після чого кілька шматочків додайте до страви зверху.

Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися