Рецепти

Середземноморська запіканка з баклажанами

Середземноморська запіканка з баклажанами
60 хв
3

Інгредієнти:

  • Риба біла – 300 г
  • Цибуля ріпчаста – 60 г
  • Вино біле – 20 г
  • Томати – 300 г
  • Сир твердий – 30 г
  • Кетчуп Торчин® «Лагідний» – 100 г
  • Олія соняшникова – 20 г
  • Сіль, перець
  • Баклажан
  1. Лук, нарізаємо кубиками, смажимо на слабкому вогні. Поки смажиться цибуля, нарізаємо баклажан.
  2. Додаємо до цибулі баклажан, спеції та вино – пропарюємо. Додаємо кетчуп Торчин® «Лагідний».
  3. Викладаємо у форму шарами томати, рибу, овочі та тертий сир
  4. Запікаємо 20 хвилин при температурі 200° С.

Підхоплюємо середземноморські хвилі смаку, додаємо кетчуп Торчин® «Лагідний», трохи фантазії та дрібку натхнення. Отримуємо справжній кулінарний шедевр!