Рецепти

Стейк

стейк тorchyn
prev
next
стейк тorchyn
90 хв
2

Інгредієнти:

  • Каре свинини – 300г
  • Сік лимону – 1 ст.л.
  • Цедра лимону – 0,5 ч.л
  • Соєвий соус Торчин® – 1 ст.л.
  • Суміш спецій Торчин® «Таємниця смаку® для м’яса – гриль» - 1 ст.л.
  • Соняшникова олія – 50г
  1. Для маринаду змішайте приправу Торчин® «Таємниця смаку® для м’яса – гриль», соєвий соус, сік та цедру лимона та соняшникову олію.

  2. М'ясо наріжте стейками товщиною 3 см, натріть маринадом та залиште в холодильнику на 1 – 2 години.

  3. Обсмажте стейк на грилі з обох сторін по 5-7 хвилин для кожної.

  4. Найкраще смакує з овочами-гриль. Смачного!

Стейк – особливий спосіб приготування кращих частин м’ясної вирізки, котрий у деяких країнах світу став національним надбанням. Завдяки маринаду із спецій Торчин® «Таємниця смаку» та підсмажуванню на грилі, м'ясо набуває неймовірно хрумкої скоринки, залишаючись ніжним та соковитим всередині. Спробуйте приготувати стейк зі свинини на сковороді за нашим рецептом. Як базу для маринаду використовуйте соєвий соус, сік та цедру лимону. Додайте яскравий акцент – нашу суміш спецій Торчин® «Таємниця смаку». Червона паприка та декілька сортів духмяного перцю, котрі входять до складу приправи, подарують пікантну нотку смаковій композиції. Як приготувати стейк? Просто! Витримати м'ясо в маринаді, а потім смажити по 6-7 хвилин на кожному боці.

Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися