Рецепти

Суп з броколі та яйцем пашот

Суп з броколі та яйцем пашот
40 хв
2

Інгредієнти:

  • Броколі — 80 г
  • Морква — 20 г
  • Яйце — 1 шт.
  • Картопля — 50 г
  • Вода — 500 мл
  • Приправа «10 овочів» — ½ ч. л.
  1. Картоплю нарізати кубиками, а моркву — кружальцями. Суцвіття капусти відірвати, а її стебло нарізати кружальцями. Зварити яйце пашот і вийняти його з води.
  2. У цій самій воді відварити картоплю до напівготовності, додати моркву і стебло капусти. Варити страву ще 5 хвилин. Додати суцвіття капусти, приправу й варити 2 хвилини.
  3. Подаючи на стіл, додати зварене раніше яйце

Картопля, морква, капуста - у цій страві немає зайвих інгредієнтів. Але є один цікавий компонент - яйце пашот. Теплий жовток, схований у мішечок з білка, - безперечно, оригінальна ідея для першої страви. Суп з броколі та яйцем пашот сподобається поціновувачам простої та корисної кухні, а також тим, хто обожнює експерименти у кулінарній справі. Додати страві яскравих барв допоможе приправа “10 Овочів” - поєднання сухих овочів, трав і спеції для насиченого смаку й аромату.