Рецепти

Свиняча грудинка в томатно-медовому соусі

Свиняча грудинка в томатно-медовому соусі
prev
next
Свиняча грудинка в томатно-медовому соусі
270 хв
3

Інгредієнти:

  • кетчуп Торчин® «До шашлику» — 200 г;
  • свиняча грудинка — 500 г;
  • сіль, перець — до смаку;
  • гречаний мед — 100 г;
  • соєвий соус — 50 мл;
  • імбир — 20 г;
  • часник — 2 зубки;
  • чебрець — 2 г;
  • вода — 50 мл;
  • ріпчаста цибуля — 1 шт.;
  • морква — 1 шт.;
  • олія — 15 мл.
  1. Грудинку натерти сіллю та перцем, нашпигувати часником і чебрецем, обмазати 100 г кетчупу і залишити маринуватися на 60 хвилин.
  2. Цибулю нарізати великими часточками, моркву бочонками. Смажити на розпеченій сковороді.
  3. Обсмажити грудинку з двох сторін на олії і укласти її в жарку форму з овочами. Додати 100 г кетчупу, воду, мед, соєвий соус.
  4. Випікати 2,5 години при температурі 160 градусів під щільно притиснутою фольгою або кришкою, потім ще 30 хвилин у відкритому стані за такої ж температури.
  5. Соус, який залишився, можна упарити і полити грудинку при подачі.
  6. Смачного!

Свиняча грудинка в томатно-медовому соусі - вишукана страва для святкового столу. Як оригінальний аксесуар, соус ефектно підкреслює смак м'яса, додаючи йому особливого шарму. Кетчуп надає гостроти і робить грудинку ніжною та соковитою. А гречаний мед додає страві пікантності. Завдяки такому маринаду, м'ясо набуває рум'яної скоринки з гарним блиском. Приготуйте найніжнішу свинину за нашим рецептом і закликайте гостей!

Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися