Рецепти

Свинина з овочами і грушею

Свинина з овочами і грушею
Свинина з овочами і грушею
Свинина з овочами і грушею
Свинина з овочами і грушею
prev
next
Свинина з овочами і грушею

Інгредієнти:

  • свинина – 500 г;
  • соєвий соус Торчин® «Класичний смак» - 3 ст. л.;
  • крохмаль – 50 г;
  • морква – 1 шт.;
  • спаржа – 100 г;
  • груша – 1 шт.;
  • болгарський перець – 1 шт.;
  • часник – 2 зубчики;
  • кетчуп Торчин® «Лагідний» - 2 ст. л.;
  • мед - 1 ст. л.

Що може краще доповнити соковиту свинину, ніж свіжі овочі та солодка груша? Крім того, соєвий соус додасть м’ясу пряного аромату, приємної пікантності та зробить його м’яким і соковитим. Солодка груша доповнить страву свіжими відтінками смаку.

  1. До свинини додайте соєвий соус Торчин® «Класичний смак» і крохмаль  - залиште маринуватися.
  2. Висипте на пательню нарізані соломкою моркву, цибулю, спаржу та болгарський перець.
  3. Тушкуйте овочі 3-5 хв на сильному вогні. Після чого додайте  кетчуп Торчин® «Лагідний», мед, соєвий соус Торчин® «Класичний смак» та часник.
  4. Тушкуйте на повільному вогні ще 2-3 хв.
  5. Обсмажте м’ясо на невеликому вогні 5-7 хвилин та додайте готові овочі.

Смачного!

Варіації приготування свинини з овочами

Ці рецепти можна варіювати, додавати свої улюблені овочі та приправи, щоб створити смачну та різноманітну страву зі свининою та овочами. Ми підготували для Вас декілька варіацій:

  • Свинина з овочами на грилі:

Замаринуйте свинину в олії, соєвому соусі, часнику та лимонному соку. Обсмажте на грилі, додаючи нарізані овочі (цибулю, кабачок). Під час готування поливайте маринадом.

  • Свинина з овочами в горщику:

Наріжте свинину і покладіть її у горщик. Додайте овочі (моркву, капусту, броколі), бульйон і спеції. Закрийте горщик і готуйте в духовці при 180°C протягом 1-1,5 години або до м'якості м'яса та овочів.

Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися