Рецепти

Свинина з овочами і грушею

Свинина з овочами і грушею
prev
next
Свинина з овочами і грушею
40 хв
3

Інгредієнти:

  • 500г свинини

  • 3 ст. л. Соєвого Соусу Торчин® «Класичний смак»

  • 50г крохмалю

  • морква

  • спаржа

  • болгарський перець

  • 2 ст. л. Кетчупу Лагідний

  • 1 ст. л. меду

  1. До 500г свинини додайте 3 ст. л. Соєвого Соусу Торчин® «Класичний смак», 50г крохмалю і залиште маринуватись.
  2. Висипаємо на сковорідку нарізані моркву, цибулю, спаржу та болгарський перець. Тушимо 3-5 хв на сильному вогні. Після чого додайте 2 ст. л. Кетчупу Лагідний, по 1 ст. л. меду і Соєвого Соусу Торчин® «Класичний смак» та 2 зубчики часнику. Тушимо на маленькому вогні 2-3 хв.
  3. Обсмажте м’ясо 5-7 хв на невеликому вогні та додайте готові овочі.
  4. Смачного!

Що може краще доповнити соковиту свинину, ніж свіжі овочі та солодка груша? Крім того, соєвий соус додасть м’ясу пряного аромату, приємної пікантності та зробить його м’яким і соковитим. Солодка груша доповнить страву свіжими відтінками смаку.

Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися