Рецепти

Теплий овочевий салат з апельсином

Теплый овощной салат с апельсином
40 хв
4

Інгредієнти:

  • Картопля - 150 г
  • Буряк - 150 г
  • Морква - 150 г
  • Капуста білокачанна - 150 г
  • Корінь селери - 150 г
  • Мікс салату - 100 г
  • Апельсин - 1 шт
  • Томатний сік - 3 ст. л.
  • Рослинна олія - 5 ст. л.
  • Приправа Торчин®
  1. Підготуйте овочі: картоплю, селеру, моркву, буряк та капусту наріжте брусочками.

  2. Для маринаду змішайте томатний сік, приправу Торчин® "Овочева" та олію.

  3. Викладіть нарізані овочі на фольгу.

  4. Залийте овочі маринадом викладіть їх на деко.

  5. Запікати 20 хвилин за температури 180°.

  6. Змішайте запечені овочі з салатом та шматочками апельсину.

  7. Смачного!

Теплий овочевий салат з апельсином – це унікальне поєднання інгредієнтів та смаків, котрі не залишать байдужими навіть найбільш вибагливих гурманів. Запечена селера, морква, капуста, картопля та буряк чудово поєднуються зі свіжим хрумким мікс-салатом, а кисло-солодкий апельсин вносить нотку свіжості до овочевої композиції. Родзинка страви – пікантний соус. Просто змішайте томатну пасту, рослинну олію та приправу Торчин® «Овочева». Цей простий рецепт салату із овочів – чудовий варіант як для затишної домашньої вечері, так і для святкового застілля. Експериментуйте та дивуйте близьких незвичними кулінарними фантазіями!