Рецепти

Томатна сальса з тертою квасолею і жовтком

Посипати тертою квасолею, зверху викласти яєчний жовток. Смачного!
prev
next
Посипати тертою квасолею, зверху викласти яєчний жовток. Смачного!
20 хв
1

Інгредієнти:

  • Томати — 150 г
  • Ріпчасту цибулю - 50 г
  • Квасоля — 50 г
  • Зелень
  • Яйце перепелине
  • Сіль, перець
  • Для соуса:Кетчуп Торчин® «Лагідний»
  • Гірчиця в зернах
  1. Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
  2. Приготуйте соус: кетчуп Торчин® «Лагідний» змішайте з гірчицею в зернах.
  3. Лук і томати нарізати кубиками. Змішати з соусом і подрібненою зеленню.
  4. Посипати тертою квасолею, зверху викласти яєчний жовток. Смачного!

Сальса — це мексиканський гострий соус на томатній основі. Можна використовувати її як заготовку для інших страв, а також просто мочати в неї тортилью, грінки або хлібці. Прекрасний варіант для раптової вечірки з друзями.

Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися