Рецепти

Тушкована капуста + яблука та родзинки

Тушкована капуста + яблука та родзинки
60 хв
5

Інгредієнти:

  • Капуста білокачанна – 300 г
  • Морква – 50 г
  • Цибуля ріпчаста – 50 г
  • Кетчуп Торчин® «Лагідний» – 70 г
  • Олія соняшникова – 10 г
  • Яблука – 50 г
  • Родзинки – 20 г
  • Сіль, цукор, перець, зелень
  1. Всі інгредієнти очистити та нарізати соломкою. Цибулю та моркву підсмажити на слабкому вогні на олії.
  2. Додати нашинковану капусту, родзинки, кетчуп Торчин® «Лагідний», воду, спеції за смаком і тушкувати до напівготовності.
  3. Додати яблука. Залишити мліти під закритою кришкою. За потреби додати трохи води.
  4. Смачного!

Долайте бар’єри буденності з новими рецептами від Торчин®. Експериметуйте разом з нами. Поєднайте здавалося б несумісні смаки тушкованої капусти, яблук та родзинок. А кетчуп Торчин® «Лагідний» об’єднає всі інгредієнти в єдину картину. Перетворіться в справжнього кулінара ф‘южн!