Рецепти

Гарбузовий суп з насінням

Гарбузовий суп з насінням
prev
next
Гарбузовий суп з насінням
20 хв
2

Інгредієнти:

  • Гарбуз — 150 г
  • Вершки 30% — 60 г
  • Вода — 400 мл
  • Рис — 20 г
  • Гарбузове насіння — 5 г
  • Приправа «10 овочів» — ½ ч. л.
  1. Відварити рис до готовності. Нарізати гарбуз маленькими кубиками, додати до рису разом з приправою. Накрити кришкою і тушкувати на повільному вогні до готовності гарбуза.
  2. Збити блендером до однорідної маси, додати вершки, довести до кипіння.
  3. Подаючи на стіл, посипати насінням.

Яскравий солодкий гарбуз, трохи білого рису та вершків - це все, що треба для створення кулінарного шедевру. Поціновувачів гарбузового крем-супу з насінням можна відшукати у будь-якому куточку планети. Ця страва настільки проста й, водночас, така неперевершена, що спробувати її має кожен. Залиште півгодини вільними для приготування супу, який у майбутньому може стати фаворитом вашої кухні. Яскраво-жовтий, як осіннє сонце, він зігріє у холодну пору та подарує сили й натхнення.

Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися