Рецепти

Вінегрет за рецептом Торчин

Вінегрет за рецептом Торчин
Вінегрет за рецептом Торчин
Вінегрет за рецептом Торчин
Вінегрет за рецептом Торчин
prev
next
Вінегрет за рецептом Торчин

Інгредієнти:

  • Печена картопля – 100 г

  • Буряк печений – 100 г

  • Печена морква – 100 г

  • Горошок зелений – 50 г

  • Солоний огірок – 100 г

  • Зелень

  • Сіль, перець

  • Інгредієнти для заправки:

  • Майонез Торчин® – 3 ст. л.

  • М'якоть печеного яблука – 2 ст. л.

  • Мед – 10 г

  • Сіль

  1. Овочі викласти на деко і запікати до готовності при температурі 180° С.
  2. Для приготування заправки змішати майонез Торчин®, м'якоть печеного яблука, мед і сіль за смаком. Овочі нарізати кубиками.
  3. Запечені овочі заправити та перед подачею прикрасити зеленню.

Салат вінегрет – прикраса будь-якого святкового столу. Торчин® пропонує вам спробувати приготувати цю страву по-особливому. Секрет – у соусі на основі м’якоті печеного яблука з медом та майонезом Торчин® «Делікатесний». Ваші гості та ви просто не впізнаєте давно знайому страву!

Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися