Рецепти

Запечена скумбрія тартар

Підготувати всі потрібні інгредієнти.
Надрізати спину рибини вздовж, від голови до хвоста. Витягнути хребет, підчищаючи маленьким ножем філе (можна ложкою). Промити.
Рибу посолити й поперчити всередині.
М’якуш лимона нарізати з селерою кубиками, додати нарізану зелень, цукор і покласти цей салат усередину риби. Закрити розріз хлібом, поклавши всередину (він буде вбирати сік під час запікання).
Рибу загорнути в листки винограду й викласти на деко.
Запікати 25—30 хвилин за температури 200 градусів. Смачного!
skumbria
prev
next
skumbria
45 хв
2

Інгредієнти:

  • макрель (скумбрія) — 1 шт.;
  • майонезний соус Торчин® «З часником» — 100 г;
  • лимон — 1 шт.;
  • цукор — 1 ч. л.;
  • кріп — 5 г;
  • сіль, перець — до смаку;
  • виноградні листки — 8 шт.;
  • білий хліб — 100 г.
  • 1. Підготувати всі потрібні інгредієнти.
  • 2. Надрізати спину рибини вздовж, від голови до хвоста. Витягнути хребет, підчищаючи маленьким ножем філе (можна ложкою). Промити.
  • 3. Рибу посолити й поперчити всередині.
  • 4. М’якуш лимона нарізати з селерою кубиками, додати нарізану зелень, цукор і покласти цей салат усередину риби. Закрити розріз хлібом, поклавши всередину (він буде вбирати сік під час запікання). Зробити маленькі насічки на шкірі.
  • 5. Рибу загорнути в листки винограду й викласти на деко. Запікати 25—30 хвилин за температури 200 градусів.
  • 6. Смачного!
Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися