Рецепти

Спагеті з грибами

Відваріть спагетті.
На розігрітій сковороді розтопіть вершкове масло, додайте нарізану цибулю та гриби.
Обсмажте до готовності та приємного золотистого кольору.
Додайте соус Торчин® «Грибний».
На тарілку викладіть порцію спагетті, зверху – гриби.
Присипте сиром і зеленню. Беліссімо!
Спагетті з грибами
prev
next
Спагетті з грибами
45 хв
4

Інгредієнти:

  • спагеті – 400 г;
  • гриби – 300 г;
  • сир – 100 г;
  • соус Торчин® «Грибний»;
  • вершкове масло – 50 г;
  • цибуля – 1 шт.;
  • сіль, перець.

Спагеті часто подають з м'ясом та м'ясними продуктами. Але чому б не відійти від звичного варіанта, обравши спагеті з грибами та сиром?! Це вишукана, смачна і проста у приготуванні страва. Печериці не гірше за м'ясо втамовують голод і навіть вважаються однією з найкращих альтернатив м'ясу. При цьому страва виходить легшою та кориснішою, підходить навіть вегетаріанцям.

  1. Відваріть спагеті.
  2. На розігрітій пательні розтопіть вершкове масло, додайте нарізану цибулю та гриби.
  3. Обсмажте до готовності та приємного золотистого кольору.
  4. Додайте соус Торчин® «Грибний».
  5. На тарілку викладіть порцію спагеті, зверху – гриби.
  6. Присипте сиром і зеленню.

Беліссімо!

Секрети приготування

Рецепт приготування спагеті з грибами можна сміливо віднести до страв нашвидкоруч. Він не забере у вас багато часу. Надайте страві італійського колориту, використовуючи справжню італійську пасту та Пармезан, а також замінивши вершкове масло оливковим. Соус Торчин "Грибний" посилить смак і аромат печериць. Відмінна ідея для сімейної вечері та святкового меню!

У великій каструлі закип'ятіть воду. Посоліть і додайте столову ложку оливкової олії, щоб паста не склеїлася. Варіть, постійно помішуючи, до стану "аль денте" - має відчуватися ледь помітна твердість. Не забувайте, що після приготування страви макарони з'єднуються з соусом і додатково насичуються вологою. Тому найкраще брати пасту італійського виробництва із твердих сортів пшениці та керуватися часом, вказаним на упаковці. Готові спагеті відкиньте на друшляк і дайте стекти воді.

Зверніть увагу! Пасту не можна заздалегідь змішувати із соусом, інакше вона розмокне та втратить пружність. Зберігайте ці компоненти окремо і змішуйте тільки перед подачею.

Порада! Щоб шматочки цибулі не розповзлися і зберегли первісну форму при тушкуванні з грибами, виконуйте нарізку не впоперек, а вздовж цибулини.

Не залишайте гриби відмокати – наситившись вологою, вони стануть пухкими та несмачними. Обсушіть паперовими рушниками та наріжте тоненькими слайсами.

На замітку! Печериці є у продажу цілий рік. Це найкращий варіант, якщо грибний сезон ще не розпочався або, навпаки, щойно закінчився. Замість печериць можна використовувати сушені гриби (час приготування в цьому випадку збільшиться). А якщо доповнити спагеті білими грибами, таку страву можна подати гостям, що раптово нагрянули.

Подавайте одразу, не чекаючи поки макарони охолонуть. Аромат тертого Пармезану у поєднанні з грибами огорне блюдо спокусливою ноткою, а ніжний соус м'яко полонить стрічки спагеті. Така вечеря принесе відчуття тепла та ситості.

Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися