Інгредієнти:
- Риба біла – 300 г
- Цибуля ріпчаста – 60 г
- Вино біле – 20 г
- Томати – 300 г
- Сир твердий – 30 г
- Кетчуп Торчин® «Лагідний» – 100 г
- Олія соняшникова – 20 г
- Сіль, перець
- Баклажан
- Лук, нарізаємо кубиками, смажимо на слабкому вогні. Поки смажиться цибуля, нарізаємо баклажан.
- Додаємо до цибулі баклажан, спеції та вино – пропарюємо. Додаємо кетчуп Торчин® «Лагідний».
- Викладаємо у форму шарами томати, рибу, овочі та тертий сир
- Запікаємо 20 хвилин при температурі 200° С.
Підхоплюємо середземноморські хвилі смаку, додаємо кетчуп Торчин® «Лагідний», трохи фантазії та дрібку натхнення. Отримуємо справжній кулінарний шедевр!