Інгредієнти:
- Броколі — 80 г
- Морква — 20 г
- Яйце — 1 шт.
- Картопля — 50 г
- Вода — 500 мл
- Приправа «10 овочів» — ½ ч. л.
- Картоплю нарізати кубиками, а моркву — кружальцями. Суцвіття капусти відірвати, а її стебло нарізати кружальцями. Зварити яйце пашот і вийняти його з води.
- У цій самій воді відварити картоплю до напівготовності, додати моркву і стебло капусти. Варити страву ще 5 хвилин. Додати суцвіття капусти, приправу й варити 2 хвилини.
- Подаючи на стіл, додати зварене раніше яйце
Картопля, морква, капуста - у цій страві немає зайвих інгредієнтів. Але є один цікавий компонент - яйце пашот. Теплий жовток, схований у мішечок з білка, - безперечно, оригінальна ідея для першої страви. Суп з броколі та яйцем пашот сподобається поціновувачам простої та корисної кухні, а також тим, хто обожнює експерименти у кулінарній справі. Додати страві яскравих барв допоможе приправа “10 Овочів” - поєднання сухих овочів, трав і спеції для насиченого смаку й аромату.