Рецепти

Тюфтельки м'ясні вівсяні

Тюфтельки м'ясні вівсяні
Тюфтельки м'ясні вівсяні
Тюфтельки м'ясні вівсяні
Тюфтельки м'ясні вівсяні
Тюфтельки м'ясні вівсяні
Тюфтельки м'ясні вівсяні
prev
next
Тюфтельки м'ясні вівсяні

Інгредієнти:

  • Яловичий фарш — 300 г
  • Свинячий фарш — 300 г
  • Вівсяна крупа — 150 г
  • Цукор — 1 чайна ложка
  • Болгарський перець — 60 г
  • Морква — 100 г
  • Ріпчаста цибуля — 1 шт.
  • Томатний сік — 700 г
  • Петрушка — 50 г
  • Олія — ​​50 г
  • Приправа «10 овочів» — 2 столові ложки
  1. Вівсяну крупу подрібнити.
  2. Половину вівсянки змішати зі свинячим і яловичим фаршем.
  3. Пів цибулини нарізати дрібними кубиками, трохи причавити, щоб пустила сік, і додати до фаршу. Додати 1 столову ложку приправи «10 овочів».
  4. Сформувати тюфтельки, обкачати їх у вівсянці, що залишилася, й обсмажити на олії до рум’яної кірочки.
  5. Нарізати перець, моркву й півцибулини кубиками середнього розміру, обсмажити овочі в каструльці. Додати решту приправи, цукор, залити томатним соком і довести до кипіння. Покласти тюфтельки в соус і тушкувати протягом 60 хвилин.
    Подаючи на стіл, посипати петрушкою.

Не знаєте, що приготувати сьогодні на вечерю? Скористайтеся рецептом м’ясних тюфтель від Торчин! Ця страва сподобається і дорослим, і малим та ситно нагодує усю сім’ю. Ми пропонуємо використати замість борошна вівсянку. Цей корисний компонент варто додати до фаршу та запанірувати у ній вже сформовані м’ясні кульки. Страва отримає легкість й апетитну хрустку скоринку. Томатний соус з приправою “10 Овочів” стане бездоганним доповненням до тюфтельок та гарніру. Щіпка петрушки - для свіжості.

Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися