Рецепти

Тюфтельки м'ясні

Тюфтельки м'ясні вівсяні
Тюфтельки м'ясні вівсяні
Тюфтельки м'ясні вівсяні
Тюфтельки м'ясні вівсяні
Тюфтельки м'ясні вівсяні
Тюфтельки м'ясні вівсяні
prev
next
Тюфтельки м'ясні вівсяні

Інгредієнти:

  • яловичий фарш — 300 г;
  • свинячий фарш — 300 г;
  • вівсянка — 150 г;
  • цукор — 1 ч. л.;
  • болгарський перець — 60 г;
  • морква — 100 г;
  • цибуля ріпчаста — 1 шт.;
  • томатний сік — 700 г;
  • петрушка — 50 г;
  • рослинна олія — ​​50 мл;
  • приправа Торчин® «10 овочів» — 2 ст. л.

Не знаєте, що приготувати сьогодні на вечерю? Спробуйте рецепт м’ясних тефтелек від Торчин®! Ми пропонуємо використати замість борошна вівсянку. Цей компонент варто додати до фаршу та запанірувати у ній вже сформовані м’ясні кульки. Тефтельки будуть легкі з апетитною хрумкою скоринкою. А томатний соус з приправою Торчин® “10 Овочів” стане бездоганним доповненням до тефтельок та гарніру.

  1. Вівсянку подрібніть.
  2. ½ цибулини наріжте дрібно.
  3. Змішайте свинячий і яловичий фарш. Додайте цибулю, половину вівсянки та приправу від Торчин «10 овочів» - ретельно перемішайте.
  4. Сформуйте тефтельки, обкачайте їх у вівсянці, що залишилася, й обсмажте на олії до рум’яної скоринки.
  5. Наріжте перець, моркву і другу половину цибулини кубиками середнього розміру - обсмажте овочі в каструльці.
  6. Додайте решту приправи від Торчин «10 овочів» , цукор і залийте томатним соком - доведіть до кипіння.
  7. Покладіть тефтельки в соус і тушкуйте протягом 60 хвилин.
  8. Подаючи на стіл, посипте подрібненою петрушкою. Смачного!

Варіації приготування тефтелек

Варіанти рецептів тефтелек можна адаптувати залежно від ваших смаків та наявних інгредієнтів. Ми підібрали кілька варіантів:

  1. Класичні тефтельки:

Змішайте мелене м'ясо (яловичину, свинину або їх комбінацію) з яйцем, подрібненою цибулею, сіллю та перцем.

Сформуйте невеликі кульки та обсмажте їх на пательні до золотистої скоринки.

  1. Турецькі тефтельки:

Перемішайте мелену курку або інше м'ясо з кус-кусом, товченим часником, м'ятою та спеціями.

Сформуйте маленькі котлетки та обсмажте їх або запікайте.

  1. Італійські тефтельки:

Змішайте м'ясо з тертим пармезаном, чебрецем, яйцем та хлібними крихтами.

Сформуйте тефтельки та запікайте в духовці з томатним соусом.

Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися