Інгредієнти:
- Яловичий фарш — 300 г
- Свинячий фарш — 300 г
- Вівсяна крупа — 150 г
- Цукор — 1 чайна ложка
- Болгарський перець — 60 г
- Морква — 100 г
- Ріпчаста цибуля — 1 шт.
- Томатний сік — 700 г
- Петрушка — 50 г
- Олія — 50 г
- Приправа «10 овочів» — 2 столові ложки
- Вівсяну крупу подрібнити.
- Половину вівсянки змішати зі свинячим і яловичим фаршем.
- Пів цибулини нарізати дрібними кубиками, трохи причавити, щоб пустила сік, і додати до фаршу. Додати 1 столову ложку приправи «10 овочів».
- Сформувати тюфтельки, обкачати їх у вівсянці, що залишилася, й обсмажити на олії до рум’яної кірочки.
- Нарізати перець, моркву й півцибулини кубиками середнього розміру, обсмажити овочі в каструльці. Додати решту приправи, цукор, залити томатним соком і довести до кипіння. Покласти тюфтельки в соус і тушкувати протягом 60 хвилин.
Подаючи на стіл, посипати петрушкою.
Не знаєте, що приготувати сьогодні на вечерю? Скористайтеся рецептом м’ясних тюфтель від Торчин! Ця страва сподобається і дорослим, і малим та ситно нагодує усю сім’ю. Ми пропонуємо використати замість борошна вівсянку. Цей корисний компонент варто додати до фаршу та запанірувати у ній вже сформовані м’ясні кульки. Страва отримає легкість й апетитну хрустку скоринку. Томатний соус з приправою “10 Овочів” стане бездоганним доповненням до тюфтельок та гарніру. Щіпка петрушки - для свіжості.