Інгредієнти:
- Куряча грудка – 2 шт.
- Макарони – 300 г
- Соус Торчин® «Папрік»
- Оливкова олія
- Сіль, перець
- Томати черрі
- Руккола
- Обсмажте куряче філе з невеликим додаванням соняшникової олії, присипте сіллю та перцем.
- Відваріть макарони у підсоленій воді.
- До макаронів додайте помідори чері, руколу або листя салату та нарізану довгими смужками курку.
- Заправте салат соусом Торчин® «Папрік» – він надасть папрічну нотку та насичений смак салату.
- Смачного!
Сьогодні салати подають не тільки в якості холодних закусок, а й як повноцінні страви. Приємна температура макаронів і курячого м'яса з додаванням зелені та помідорів припаде до смаку любителям цікавих поєднань. Спробуйте заправити теплий салат соусом Торчин® «Папрік» зі шматочками солодкого перцю та здивуйте гостей новою стравою!