Інгредієнти:
- Кетчуп Торчин® «Чилі» — 350 г
- Цибуля ріпчаста - 400 г
- Томати сливки - 400 г (великим кубиком)
- Цукор - 25 г
- Сіль - 10 г
- Карі сухий - 8 г
- Кмин - 4 г
- Соєвий соус - 30 г
- Ананасовий сік - 100 мл
- Часник - 15 г
- Оцет - 5 г
- Вершкове масло - 50 г
- Нарізаємо ріпчасту цибулю та томати середніми кубиками, часник — пластинками.
- Цибулю з часником томити на вершковому маслі до пом'якшення. Додати спеції та інші інгредієнти, окрім масла і варити на маленькому вогні 20 хв. За 3-4 хвилини додати кубик вершкового масла.
- Залити у пастеризовані банки та закатати. Рекомендуємо до ковбасок.