Рецепти

Томатно-цибулевий конфітюр "Чилі Торчин"

Нарізаємо ріпчасту цибулю та томати середніми кубиками, часник — пластинками.
Цибулю з часником томити на вершковому маслі до пом'якшення. Додати спеції та інші інгредієнти, окрім масла і варити на маленькому вогні 20 хв. За 3-4 хвилини додати кубик вершкового масла.
Залити у пастеризовані банки та закатати. Рекомендуємо до ковбасок.
Томатно-цибулевий конфітюр "Чилі Торчин"
prev
next
Томатно-цибулевий конфітюр "Чилі Торчин"

Інгредієнти:

  • Кетчуп Торчин® «Чилі» — 350 г
  • Цибуля ріпчаста - 400 г
  • Томати сливки - 400 г (великим кубиком)
  • Цукор - 25 г
  • Сіль - 10 г
  • Карі сухий - 8 г
  • Кмин - 4 г
  • Соєвий соус - 30 г
  • Ананасовий сік - 100 мл
  • Часник - 15 г
  • Оцет - 5 г
  • Вершкове масло - 50 г
  1. Нарізаємо ріпчасту цибулю та томати середніми кубиками, часник — пластинками.
  2. Цибулю з часником томити на вершковому маслі до пом'якшення. Додати спеції та інші інгредієнти, окрім масла і варити на маленькому вогні 20 хв. За 3-4 хвилини додати кубик вершкового масла.
  3. Залити у пастеризовані банки та закатати. Рекомендуємо до ковбасок.
Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися