Рецепти

Ризотто з гарбузом

Очистіть гарбуз: приберіть насіння, а м'якоть поріжте кубиками з ребром 1-1,5 см. Дрібно нарізану цибулю пасеруйте на оливковій олії до прозорості, потім додайте гарбуз і готуйте на невеликому вогні близько 15 хвилин, поки гарбуз не стане м'яким. Додайте рис, перемішайте та готуйте 3-4 хвилини.
Додайте багатий на овочевий смак і аромат бульйон, приготований на основі універсальної приправи Торчин® «10 Овочів».
Підливайте його невеликими порціями, постійно помішуючи рис і чекаючи повного вбирання рисом бульйону перед додаванням нової порції. Додайте вершкове масло і подавайте на стіл.
Різотто з гарбузом
prev
next
Різотто з гарбузом

Інгредієнти:

  • Гарбуз мускатний - 700 г
  • Вершкове масло - 40 г
  • Оливкова олія - 40 мл
  • Вода – 1,2 л
  • Продовгуватий рис (н-р: арборіо) - 350 г
  • Цибуля ріпчаста - 100 г
  • Універсальна приправа Торчин® «10 Овочів» - 1 ст. л.
  1. Очистіть гарбуз: приберіть насіння, а м'якоть поріжте кубиками з ребром 1-1,5 см.
  2. Дрібно нарізану цибулю пасеруйте на оливковій олії до прозорості, потім додайте гарбуз і готуйте на невеликому вогні близько 15 хвилин, поки гарбуз не стане м'яким.
  3. Додайте рис, перемішайте та готуйте 3-4 хвилини.
  4. Додайте багатий на овочевий смак і аромат бульйон, приготований на основі універсальної приправи Торчин® «10 Овочів».
  5. Підливайте його невеликими порціями, постійно помішуючи рис і чекаючи повного вбирання рисом бульйону перед додаванням нової порції.
  6. Додайте вершкове масло і подавайте на стіл.

Гарбузове ризотто - яскраве, ситне і смачне блюдо, приготувати яке зовсім нескладно. Воно зачарує вас теплим жовтим кольором і неповторно ніжним смаком. А овочева приправа додасть страві збалансований смак і нотки овочевого ансамблю. Ризотто з гарбуза - чудовий варіант для тих, хто хоче внести в свій раціон не тільки смачне і корисне блюдо, але і яскраві фарби, які піднімуть настрій і зарядять позитивом на весь день.

Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися