Інгредієнти:
- Гарбуз — 150 г
- Вершки 30% — 60 г
- Вода — 400 мл
- Рис — 20 г
- Гарбузове насіння — 5 г
- Приправа «10 овочів» — ½ ч. л.
- Відварити рис до готовності. Нарізати гарбуз маленькими кубиками, додати до рису разом з приправою. Накрити кришкою і тушкувати на повільному вогні до готовності гарбуза.
- Збити блендером до однорідної маси, додати вершки, довести до кипіння.
- Подаючи на стіл, посипати насінням.
Яскравий солодкий гарбуз, трохи білого рису та вершків - це все, що треба для створення кулінарного шедевру. Поціновувачів гарбузового крем-супу з насінням можна відшукати у будь-якому куточку планети. Ця страва настільки проста й, водночас, така неперевершена, що спробувати її має кожен. Залиште півгодини вільними для приготування супу, який у майбутньому може стати фаворитом вашої кухні. Яскраво-жовтий, як осіннє сонце, він зігріє у холодну пору та подарує сили й натхнення.