Інгредієнти:
- Паштет — 120 г
- Майонез Торчин® «Європейський» — 40 г
- Моркова — 50 г
- Солоний огірок - 30 г
- Солодка булка — 1 шт.
- Кінза — 10 г
- Зелена цибуля— 10 г
Для початку потрібно приготувати паштет. Підсмажити на сковороді печінку, цибулю і додати майонез Торчин® «Європейський». Потім подрібнити в блендері.
Булку підсмажити на сухій сковороді, одну половину густо змастити майонезом Торчин® «Європейський», другу - паштетом.
В середину викласти моркву, кінзу, цибуля зелена, огірок.
В'єтнамський бан-ми готовий!
Щоб порадувати себе в’єтнамською смакотою, зовсім не обов’язково проводити кілька годин у літаку. За 20-30 хвилин прості інгредієнти з вашого холодильника перетворяться на хрусткий і соковитий бан мі.