Інгредієнти:
Печена картопля – 100 г
Буряк печений – 100 г
Печена морква – 100 г
Горошок зелений – 50 г
Солоний огірок – 100 г
Зелень
Сіль, перець
Інгредієнти для заправки:
Майонез Торчин® – 3 ст. л.
М'якоть печеного яблука – 2 ст. л.
Мед – 10 г
Сіль
- Овочі викласти на деко і запікати до готовності при температурі 180° С.
- Для приготування заправки змішати майонез Торчин®, м'якоть печеного яблука, мед і сіль за смаком. Овочі нарізати кубиками.
- Запечені овочі заправити та перед подачею прикрасити зеленню.
Салат вінегрет – прикраса будь-якого святкового столу. Торчин® пропонує вам спробувати приготувати цю страву по-особливому. Секрет – у соусі на основі м’якоті печеного яблука з медом та майонезом Торчин® «Делікатесний». Ваші гості та ви просто не впізнаєте давно знайому страву!