Інгредієнти:
- Кетчуп Торчин® «Чилі» — 200 г
- Яблука зелені (Симеренко або інші) - 10 шт (очищені)
- Цибуля ріпчаста - 250 гр
- Часник - 25 гр
- Кмин - 4 гр
- Карі - 4 гр
- Куркума - 1 гр
- Цукор - 50 гр
- Кардамон - 2 шт
- Сіль - 10 гр
- Мед - 30 гр
- Сік лимона (лайма) - 10-50гр (за смаком, залежить від кислоти яблук)
- Цибулю і часник, нарізані кубиками, томити до пом'якшення в оливковій олії. Додати нарізані великими кубиками яблука — підрум’янити.
- Засипати спеції – готувати 2 хв.
- Додати цитрусовий сік, кетчуп Торчин® «Чилі» та готувати до готовності (яблука повинні залишатися пружними). У кінці процесу приготування додати мед.
- Засипати у пастеризовані банки і закатати. Рекомендуємо до страв із овочів, як соус до м’ясних страв, із білою рибою або як веганську закуску.