Рецепти

Яблучний індійський томатний чатні

Цибулю і часник, нарізані кубиками, томити до пом'якшення в оливковій олії. Додати нарізані великими кубиками яблука — підрум’янити.
Додати цитрусовий сік, кетчуп Торчин® «Чили» та готувати до готовності (яблука повинні залишатися пружними). У кінці процесу приготування додати мед.
Засипати спеції – готувати 2 хвилини.
Засипати у пастеризовані банки і закатати. Рекомендуємо до страв із овочів, як соус до м’ясних страв, із білою рибою або як веганську закуску.
Яблучний індійський томатний чатні
prev
next
Яблучний індійський томатний чатні
40 хв
2

Інгредієнти:

  • Кетчуп Торчин® «Чилі» — 200 г
  • Яблука зелені (Симеренко або інші) - 10 шт (очищені)
  • Цибуля ріпчаста - 250 гр
  • Часник - 25 гр
  • Кмин - 4 гр
  •  Карі - 4 гр
  • Куркума - 1 гр
  • Цукор - 50 гр
  • Кардамон - 2 шт
  • Сіль - 10 гр
  • Мед - 30 гр
  • Сік лимона (лайма) - 10-50гр (за смаком, залежить від кислоти яблук)
  1. Цибулю і часник, нарізані кубиками, томити до пом'якшення в оливковій олії. Додати нарізані великими кубиками яблука — підрум’янити.
  2. Засипати спеції – готувати 2 хв.
  3. Додати цитрусовий сік, кетчуп Торчин® «Чилі» та готувати до готовності (яблука повинні залишатися пружними). У кінці процесу приготування додати мед.
  4. Засипати у пастеризовані банки і закатати. Рекомендуємо до страв із овочів, як соус до м’ясних страв, із білою рибою або як веганську закуску.
Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися