Інгредієнти:
- Фарш (зі свинини та яловичини) – 120 г
- Горошок зелений – 60 г
- Цибуля ріпчаста – 100 г
- Картопляне пюре – 300 г
- Кетчуп Торчин® «Лагідний» – 60 г
- Часник – 10 г
- Сіль, перець, зелень
- Цибулю нарізати кубиками. Викласти на сковорідку та підсмажити з фаршем, часником і спеціями. Додати горошок і кетчуп Торчин® «Лагідний».
- Викласти пюре у форму, зробити воронку, помістити в неї начинку і зверху закрити шапочкою з пюре.
- Випікати 15 хвилин при температурі 200° С до появи рум'яної скоринки.
Пот Пай – знаменитий американський пиріг із м’ясною начинкою. Спробуйте нову варіацію приготування цієї страви за рецептом від Торчин® із начинкою із фаршу з цибулею та зеленим горошком, заправленою кетчупом Торчин® «Лагідний». Це просто, швидко та дуже смачно. Оцініть!