Інгредієнти:
- Цукіні - 600 г
- Борошно - 100 г
- Майонезний соус Торчин® «З часником» - 150 г
- Свіжий базилік - 30 г
- Сіль - за смаком
- Олія соняшникова
Поріжте цукіні кружечками завтовшки 1,5 см, посоліть.
Обваляйте у борошні та обсмажте з обох боків на олії до золотої скоринки.
Змішайте нарізаний базилік із майонезним соусом Торчин® «З часником» та намастіть ним кожен шматочок.
Викладіть на тарілку та прикрасьте листочками базиліку.
Смажені цукіні - одна з улюблених страв українців. Вона швидка та легка у приготуванні. Але особливість у тому,
що давно відомий улюблений рецепт можна відкрити по-новому. Майонезний соус Торчин® «З часником»
додасть пікантного смаку та апетитного аромату.